ayse_1960 Zehracnr hangi hastanede yaptirdiysan onun sayfasina gir laboratuvar sonuçları var oraya bilgilerini yazıp giriş yap pdfi çıkıyor orda ben öyle yaptım canim
Zehracnr esraEb Doktorum bacak arası boş gözüküyor dedi ama 2 hafta sonra tekrar çağırdı kesin olarak gözükür dedi ikili taramayı da dün yaptık bugün bu şekilde çıkti
Zehracnr ayse_1960 sizin kaç çıktı acaba merak ettim doktorum ultrasonda baktı sıkıntı yok dedi ultrasonda ama kan sonucunu bekliyorum işte meraktan da geberiyorum diyebilirim 🤭🌹
ayse_1960 Zehracnr beta HCG 17.18 Pappa 2.11 çıkmıştı hiç risksiz çıkmıyor zaten riskin oranlari var 1/100000 olurssa iyi oluyor ama 1/250 çıkarsa ozman riskli oluyor bu çıkan degerlerinizle ultrasyondaki değerleriniz hesaplanıyor ve ortaya risk oranı çıkıyor
Zehracnr esraEb baktırdıniz mi siz doktora peki normal mıymış bana gore sanki biraz yüksek gibi🤲Allah güzel sonuclsr almayı nasip etsin
Zeynepozcan Zehracnr her hastaneye başvuran hasta sayısı farklı canım doğal olarak hastanelerin de referans aralıkları farklı oluyor ben üniversite hastanesine gittim ve 16 bin kadında 1 olasılık olduğunu öğrendim
Zeynepozcan Zehracnr kısacası sadece kan sonuçlarıyla buradan bir şey öğrenemezsiniz ne desek yalan olur ikili taramadan yaklaşık 1 hafta sonra grafikte çıkıyor o zaman doktorunuzdan daha sağlıklı öğrenirsiniz
Zehracnr ayse_1960 ya Allah razı olsun sağolun moral olduğunuz için 2 haftayi beklemek zorundayım doktor kontrolü için