gulsahklkn ipekbocegim Aynı senin gibi oldum hatta çok rahat geçiriyorum hiç hamile gibi değilim diyodum 6. Haftanın başlamasıyla birden başladı bulantı kusma 13. Haftadayım hafifledi ama hala tiksinti koku hassasiyeti devam ediyo arada kusmalarım oluyo
ipekbocegim gulsahklkn yaa ben de hatta hicbir belirtim yok diye üzülüyordum, ne yalan söyleyim bulantım olmazsa cok kilo alacağım diye üzüldüğüm bile oldu. Ama 6. Haftaya girmemle başlaması bir oldu
H_a03 ipekbocegim benim de 6 da başladı yarın 18 haftaya giriyorum hala devam ağzımın tadının kötü olması da cabası 😩
taazeannee 5.haftada cok yogun mide bulantisi cekiyordum 6+2yiz 3 gundur stresli zaman gecirdim ve dunden beri bulantim yok. stres ve uzuntuden dolayi bir sey olmamistir dimi? bugunden beri kafamda kurmaktan daha da stres oldum 😒
Mucizebebek2 ipekbocegim hiç olmadı bulantım büyüklerimiz bebek canlaninca mide bulantısı başlar derdi bize kısa sürer umarım 🙏
Cgdem123 Mucizebebek2 bende tersini biliyorum bebek oynamaya başlayınca bulantı geçer diye biliyorum 🥰
eylulmihrasmom ipekbocegim 5.haftada çok hafif bir şekilde başladı şu an 7+1 çok zor geçiriyorum gerçekten inanılmaz zorlanıyorum 😭
Dilekgun ipekbocegim 5. Haftamda basladi 11 haftalarda gecmeye basladi su an 17+2 bulantim hic yok ama hala yemeklerin tadi cok farkli
Defnesa Benim bulantım 32 den sonra başladı her sabah su içip kusuyorum güne öyle başlıyorum başta herşey çok güzeldi
irembasoglu37 Şuan 17+2deyim 3 haftalıkken öğrendim öğrendiğimden bu yana mide bulantılarım sürüyor hala geçmiyor bulantılar kız diyorlardı da erkek bebeğe hamileyim
esraEb Busrayasin2351 Allah bağışlasın. Benim de bulantım yok denecek kadar az. Doktorum kıza benzetti 14 üncü haftada. Cuma günü gideceğim bakalım öğrenebilecek miyiz ponçiğimin cinsiyetini 🤗🙏🙈
Dilekata123 ipekbocegim 3. ayda başladı 25 haftalık oldum hala bulantım ve kusmam devam ediyor 2 öğün yiyorum 5 öğün kusuyorum abartısız