ipekbocegim 6+0’dayim cok erken öğrendim öğrendiğimden beri hicbir seyim yoktu bugün birden mide bulantım başladı. Başta olmayınca hic olmaz sanmıştım. Bulantınız ne zaman başladı?
Yazmelegi_ ipekbocegim benim de o aralarda başladı 12 haftaya kadar sürdü ilaç yazdı doktorum onu içince rahatladım yoksa sürekli kusma halindeydm
Nur1211 ipekbocegim ben 3 haftalıkken ögrendim ve ben daha öğrenmeden mide bulantim başlamıştı o yüzden test yaptırdım ve hamile olduğumu öğrenmiştim
handeyss ipekbocegim Hafta başladı 34. haftadayım hala aynen devam ediyor. İnşallah seninki kısa sürede geçer
Gizzgzz ipekbocegim bende de 5 te başlamıştı olmayacak sandım midem bulamaz artık dediğim gün başladı ama neyseki 9. Haftada bitti
Karsubng 5.haftada başladı 22. Haftaya kadar sürdü sonra azalarak geçti şu an 32. Haftayım yeniden başlıyor sanki ☹️
Zeynepz ipekbocegim ilkinde 7 ye kadar tık yoktu erken öğrenmiştim baya 7. Haftada başladı bulantılarım ikincisinde bulantı olunca bi haftadan fazla öyle farkettim farkettiğimde 6 haftalıktı yani daha erken başladı ikincide değişebiliyo
soulmate35 haftada start verdi bulantılarım şuan 8 haftalıgız tam gaz devam ediyor full yatış devam 🧟♀️