Baymehal dmtturan canım havalandırın biraz altını çiş kaka fazla brkletmeyin yediklerine de ilk dönemler dikkat et sütün acı olur diye pişik olabilir benim öyle oldu bilmiyorum bilim açısından nasıl oluyor
dmtturan Baymehal Tamam canım birde temizleme pamuğu aldım ıslak mendil kullanmayacağım ilk ay da pamukla silip kurulayacağım teşekkür ederim 🤩
Bircandeniz dmtturan valla bende aldım ama daha bir kez yıkadım bebiş doğmadığı için lekeleri çıkartıyor mu bilmiyorum:)
Baymehal dmtturan ay valla pamuk aldımda kullanamafım o kadar sıvı ki pamuk hemen biter diye 😹😹 ıslak mendilide yıkayıp temizliyorum totoşu 😂
Bircandeniz dmtturan johnsons baby aldım şampuanı yağ almamıştım sonra hadi alayım dedim e bebekten bir tane aldım markasını hatırlamıyorum bile:)
dmtturan Defnesa bephantol Pişik kremini aldım kullananlar memnundu yakınımızda da var ama diğerlerinden almamıştım şampuan losyon baby me organic bakacağım teşekkür ederim
cahillesohbetikestim dmtturan geçen sene normal serisi vardı onu almıştım köpük şampuanı çok iyi hiç göz yakmıyor 🤭
dmtturan Bircandeniz Bencede ya içerik olarakta ne biliyim annelerimiz yıllarca kullanmış kimseye birşey olmamış Arko kremler dalinler nivealar vs
Sadiyes Baby me sıvı deterjan ve leke çıkarıcısını aldım. Pişik kremi olarak sudokrem almayı düşünüyorum onun dışında şampuan losyon bebek yağı vs mustela ya da sebamed düşünüyorum
dmtturan Sadiyes Bana da sebamed yakın geliyor Deterjan ve yumuşatıcı baby me aldım dün akşam leke çıkarıcıyıda baby me düşünüyorum onu da bir dahaki alışverişte baya beğenen vardı