Sydakgl Nursena0378 bu yıl ki paket içeriği ne acaba. Hangi parçaları çocuklarımıza layık gördüler çok merak ediyorum.
Koyuncu Kan haftalıkken işlem yapılıyor acaba. Bende Pendik teyim. Yeni taşındım daha doğrusu. Nufusumu alamadım daha başka şehirde. Yine de ararsam işlem yaparlar mı ki
Nursena0378 Koyuncu doğum dan sonra hoşgeldin bebek paketi veriliyor İnternet e Pendik belediyesi hoşgeldin bebek yazın orda çıkıyor herşey bebeğin bilgilerini girince eve gelip veriyorlar
Yelsink Sydakgl eşim belediyede görevli olduğu için ben erken aldım ama normalde doğumdan sonra veriliyor diye biliyorum
Elifncr Sydakgl doğum esnasında erkek doktor oldumu ? Ben biraz çekiniyorum açıkçası buranında doğumhanesinde erkek olmadığını duymuştum
Yelsink Sydakgl hastane çıkışı denilmez bile iki parça vardı alt üst battaniye biberon şampuan derece ıslak mendil bide güya yeni doğan paket ama 3 numara 40 li bez😂😂😂😂
Yelsink Sydakgl şuan 33 haftaligim 27 falandı getirdi ama dediğim gibi eşim görevli olduğu için getirdi yoksa vermiyorlar
Sydakgl Yelsink varsa git al hiiçç bırakma orda 🤭ben eşime söyledim o da direkt belediyeye gidip alacak