Anneciiikkk Seymakocabey aaa bak bilmiyordum bunu daha benim bebeğim küçük 5 haftalik ama tam yerlesiyordur belki ondandır ağrı
Seymakocabey Anneciiikkk aynen canim yerlesirken rahim buyudukce agri yapmasi cok normal siddetli olmadigi surece 🥰
cihaninannesi Firdevs1202 canım çok teşekkür ederim rabbim hepimizi sağ salim kavuştursun bebekleriyle ❤️
Mineee66 Firdevs1202 gayet normal bende 13 haftalığım hemde ikiz hiç bulantı bile yaşamıyorum şuan tek belirtim akıntım var o kadar🙊🙊
Firdevs1202 Mineee66 Maşallah Allah daha iyi etsin ☺️ benimde öyle akıntım fazla bide göğüs hassasiyeti var
Birsen11 Firdevs1202 benim iki gebeliğimde de olmadı ne bulantı ne kusma çok rahat geçti o nedenle keyfini çıkar sağ Salim kucağına almayı nasip etsin Allah
nuzunismail Firdevs1202 İlk hamileliğimde ne bulantı ne kusma ne aşerme ne tiksinme ne de sancı yaşadım, herşey o kadar normaldi ki. Bünyeye göre değişebiliyor
Gokce35- Firdevs1202 16.haftaya kadar hiç bir belirtim yoktu sadece regl gelmiyordu bende de ne kusma ne ağrı ne başka bişey vardı sadece 17+4 te çok hafif tekmelerini hissettim bendede aynı şekildeydi hamilemiyim değil miyim belli değil diyordum 🙊