binnur64 Sivas’ın ilçesindeki hastanede takipliydim doktorum numune hastanesine gelmiş ama randevuları henüz açılmamış başka önerebileceğiniz doktor var mı? en yakın tarihli Gamze Sönmez Ünal vardı ondan aldım giden var mı, iyi bi doktor mu?
binnur64 HilalEyce evet onu duymuştum ama ayın 24ünde var sadece randevu 😢 18 haftalık oldum 14 haftalıktan beri doktora gidemedim o yüzden en erken hangisinden varsa ondan aldım ama inşAllah Gamze Ünal da iyidir ya 🤲🏻🤲🏻
Tugceeeeeee1 binnur64 benim kanamam olmuştu kan uyuşmazlığı vardı acile gitmiştim denk gelmişti gayet ilgiliydi sorduğum sorulara bilgi verdi kendisi de anlatti
HilalEyce binnur64 ben doğum yaptım 😊 Medicana da Ayrıntılı ultrason için üniversiteyi tercih etmiştim.
binnur64 HilalEyce heh ben de onu sorcam üniversite de nasıl oluyo ayrıntılı nerden randevu almam gerekiyo
HilalEyce binnur64 Önce kadın doğum polikliniğinden randevu alıp muayene oluyorsunuz doktorunuz size bir kağıt veriyor onunla diğer binadan radyoloji bölümünden gün alıyorsunuz.
Tugceeeeeee1 binnur64 Dr sizi danışmadan kayıt açtırıp radyolojiye yolluyor radyoloji de randevu veriyor bana 1 ay sonra için randevu vermişti ilgili olmadıklarıni ve kısa sürdüğünu söyledi bir kaç kişi bende Medicanayi tercih ettim Ocak sonunda 950 liraya yaptirdim
Kaderkkkkk binnur64 ben de cumhuriyet üniversitesinde yaptırdım detaylıyı hiç memnun kalmadım. Neden geldin ki tavrı vardı doktorda ve hiç ekranı göremedim hiç bir şey vermedi hiç bir şey de demedi 10 dk ya sürdü ya sürmedi bitti dedi gönderdi. Hepsi aynı mı bilmiyorum ama benimki öyleydi
HilalEyce binnur64 Bazen çok dolu oluyor bazen hemen veriyorlar. Hiç belli olmuyor. Üç kere falan gittim zaten
binnur64 Tugceeeeeee1 1 ay sonra mııı 😵💫 ben şimdiden gidip randevu mu alsam o zaman ya 18 haftalığım sıra gelene kadar baya geçer herhalde, bir de üniversite hastanesinde ücretsiz oluyo dimi ayrıntılı muayene
Tugceeeeeee1 binnur64 aynen öyle bende 18 19 haftaliktim. Evet ücretsiz . Randevu saatinden önce gidin bence çünkü çok uzun bekliyorsunuz ben 2li için üni ye gitmiştim 1 -1.30 randevu saatiydi 4 e kadar sıra bekledim o gün
Ozge111 binnur64 evet onu kesinlikle tavsiye ederim daha önce Ayhan beye gidiyordum bundan sonra ona gidicem Bi kez gittim kadın çok tatlı ve naif istediğin kadar soru sor hepsini tek tek cevaplıyor ve herşeyi söylüyor sana bebekle ilgili
binnur64 Ozge111 Gamze Ünal’dan randevuyu iptal edip Özlem hanımdan aldım 24üne kadar beklicem mecbur ama doktor iyiyse beklemeye değer sanırım 😌😊