gulsumozree 32+4 de bel ağrısı şikayetiyle hastaneye gittim acile doğumhane ye çıkartıp ebeler muayne etti 3 cm açıklığım var hemen ciğer geliştirici vurup yoğun bakımı olan başka bir özel hastaneye sevk ettiler orda da 2. Doz ciğer geliştirici ve doğumu durdurmak için geciktirici vurdu dünyanın serumunu yedim yatış verdi ama benim ne nst de sancım çıkıyor ne bende bir Ağrı sancı normaldim sonra Dr seni neden göndermişler dedi neyse 1 gün yattım her şey normal ertesi gün tekrar açıklık kontrol yaptı gene 3 cm ve bu sürede 4 kere nst bağlandım sancım yok doktor istersen kendi isteğinle taburcu ol ya da bu gece de kal ben seni yarın suni sancı verip Doğurtayım dedi olmadı sezeyana döneriz dedi bebek 32 haftalık küveze girecek yüzde yüz kaç gün kalacağı belli değil bende kendi rızamla imza atıp çıktım dün taburcu oldum bugün evdeyim ama sürekli kendimi dinliyorum bu ağrı mı bu sancı mı bu belirti mi ne kadar gider böyle bilmiyorum kafayı yerim ben geldi gelecek psikolojimi bozdular resmen