Kızlar merhaba . Ben 37 haftalık gebeğim çatı muanemde doktorum normal olamazsın çok dar ve kemikmi ne aşağıdymış dedi ki ben normal istiyordum sezeryandan korkuyorum, başk doktora gitsem aynı şeylerimi söyler acaba
Sezeryandan korkuyorum
Endlx
Asla korkma, o kadar rahat ki yine olsa yine sezeryan yaparım sadece ilk 3 gün zor inan ,gerisi çorap söküğü misali.🥰🙃
Endlx Tercih sizin ama aşırı korkacağınız hiçbir şey yok.Sezeryanı çok fazla abartıyorlar.İlk gün bebeğimin altını kalkıp kendim değiştirdim 3.günden sonra toparlanmaya başladım.Tabiki ameliyatlı halinle bir bebeğe bakmak zor kolay diyemem ama normal doğuracağıma 50 kere sezeryan olurum daha iyi.Tek canınızın en acıyacağı noktayı söyleyeyim karnınıza bastırıyorlar o kötü.Bunuda genel sezeryan olup acıyı en başta çeken biri olarak yazıyorum düşünün yani
Endlx sezeryan candır canım ya yani ben ikizlerimi doğurdum sezeryanla aşırı güzeldi bence epidural oldum ilk ayağa kalkarken hafif ağrı oluyor ama o kadar ben bi de sancı çektim öyle sezeryan oldum sancı daha kötüydü mesela bence 3-4 güne direk normal yaşantıma dönmüştüm hiç korkma yani