tosimosi Bir arkadaşımında aynı şekildeydi baya siddetliydi sancıları aman doğmasın şimdi dşye dua ediyorduk doktor progestan kullandırdı bir süre, sonra oğlu 41. Haftada doğdu zorla :D bu seferde yeter artık doğsun diye bekledik
Ipekgunes2 tosimosi vallah beni nst ye bağlamasalar sancı kasılma olduğunu fark etmezdim şiddetli değil benim sadece şu 2 3 gündür günde bir kere belime ağrı giriyor sıcak adet sancısı gibi 1 dakika sürüp geçiyor şükür düzenli değil 🙏🏻🥹
sburcu41 Ipekgunes2 geçmiş olsun ben de bir kere geçirdim grip gibi de değildi hastaneye gitmeyen ben gittim bana da serum ve parol taktılar ertesi gün iyileştim çok şükür. Bol bol limonlu su içtim yediğim mandalina ve portakalin haddi hesabı yoktu 😀. Siz de dinlenin, magnezyum takviyesi alabilirsiniz ağrılar için de iyi geliyor
Ipekgunes2 sburcu41 suyu çok tüketiyorum ama içine limon atmadım tansiyonu tetikler diye, bende her gün bir bardak taze sıkılmış portakal suyu tüketiyorum 🥹 vicium kullanıyorum magnezyum sabah akşam Bayadır inşallah onun da etkisini görürüm 🥹🙏🏻