oozgenur canım eğerki hamile kalmak için herhangi bir sağlık sorunun yoksa hiçbisey yapma hamilelik düşünceni bile aklından çıkar özellikle ilişkiye girince asla düşünme ovulasyon testleride yapma bence sadece 1 ay boyunca 2 gunde 1 iliskiye gir ama ilişkinin tadını çıkar emin ol umudunu kestiğin an oluyor bizde 8 ay korunduk korunmayı bıraktıktan 6 ay boyunca olmadı bi sağlık sorunum yoktu ama cok kafama takiyordum ilsikiye girerken belime yastık falan koyuyordum asla aklimdan çıkmıyordu ve her ay test yapıp negatif görmekten gerçekten cok sıkıldım her adet olduğumda ağlıyordum en son yeter ya rabbim nasip ederse eder ben artık hamilelik falan istemiyorum dedim sadece 2 gunde bir eşimle ilişki yaşadık ve her ilişkide zevk almaya çalıştım cok fazla iliskiyi seven bi insan değilim ama çevremden hep iste seninde zevk alman lazım anın tadını çıkar gibi şeyler duydum dedikleri gibi yaptim ve aklımdan çıkardığım ay hamile oldugumu öğrendim 2 ay ust üst kimyasal oldu o süreçte beni cok yıprattı tabiki ama yinede iliskide hamilelik düşüncesini aklımdan çıkardım artık istemiyorum diyordum ama olursada cok mutlu olurum diyordum her zaman dualarımı ettim çok şükür 2 kimyasaldan sonraki ay sağlıklı gebeligim oldu simdi 12+2 haftalık hamileyimmm darısı size inşallah 🙏🙏🙏