Dorukkusumm Yamurer pazartesi doğumum Allah nasip ederse, hem korku hem tedirginlik ne hissettiğimi bilmiyorum 🤷♂️ 🤦🏼
Ada-Uras-Asya Yamurer 37+3 deyiz cuma günü 37+6 da 4.sezeryanımı olacağım Allah nasip ederse heyecan stres korku hepsi bir arada hem hemen gelsin hemde hazırmıyım bilmiyorum bugünümüze çok şükür 🙏
Merveomrum Kızlar 36 haftalık ilk hamisligim , bugün kontörülum vardı , normal doğum dendi , biraz korkuyorum , ara ara sancı giriyo gidiyo , takip ediyorum , psikolojik olabilir mi ya
Ezosfer 37+1deyim. Eski sezaryen dikisim inceldigi için yarınki kontrolde doktorum en geç pazartesi olacak şekilde gün verecek. Kavuşmaya az kaldı hayırlısıyla Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
Seherylcv 37+2 ha geldi ha gelecek sırt ağrısı bel ağrısı kasılmalar derken bu haftayı da böyle bitireceğiz gibi görünüyor 🤣
minikkus1 Yamurer 36+3 kızlar sizde de birden karında aşırı sertleşme olup bebek bir yerde toplanıyor mu? vajinaya sanki bıçak saplanıyor bebek öyle kasıldıkça
busegv minikkus1 benimde bebeğim harekette ediyor ama sertleşiyor da ve ilk geceden sonra kemik ağrısı olur ya o ağrı girdi bugün akşama kadar yürüdükçe kemik ağrısı oldu