Melek___ guzelanne01_ kanama değil leke insanları strese sokmayın ben gerekeni söyledim. Endişe etmesin kanama olur ve artarsa tabiki gtsn. Yazdım zaten progestana başlatr doktor isterse. Düşük tehlikesi bende yaşadım o süreçleri biliyrm neden kızı telaşlandriym
Merveerken Melek___ Yorumun çok boş iki sene önce kanama geldi acile gittim o gün azaldı ama ertesi gün bebeğimi kaybettim !!
Melek___ Hrdl post sahibinden başka herkesin bı yorumu var benim düşüncelerimi desteklemek zorunda değilsiniz saygı duysanz yeterli . Hepimiz hamileyz dikkat edin konuşmalarınıza lütfen
guzelanne01_ Melek___ SENNN KİMSENİN VEBALİNE GİREMEZSİN özellikle Bebek konusunda asla izin vermem düşüncelerin başka bi durum olsa bana zıtta gelse beni ilgilendirmez Ama sen bir bebeğin vebaline giremezsin Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır diyor perygambeer efendimiz bana göre haksızlık Senin demeni dinliyip geçikirse kanama ne kadar önemli bir durum anında mudahaleyide mi duymadınn!!!
guzelanne01_ Melek___ SANA BİR TANE hakeretim oldumu yada dikkat edecek ne gibi cümlem oldu böyle yazamazsın dedim hakaret saydıran sensin!!
guzelanne01_ Ahsenn031013 inanırmısın aşırı sinirlendim eşim noldu diyor çok çok önemli bi durum ken bişey olmaz nedemek tamam telaşlandırılmamalı ama doktor bile görmemem gerek diyor söylediğimizde
Ahsenn031013 guzelanne01_ boşver sinirlenme herkes kızdı zaten Kiii kadının gir sayfasına biraz önce inceledim herkese doktor gibi tavsiye verito iş güzar resmen
Seydaamuratt Cansun_133 bende de olmuştu. Doktora gittik ilaç verdi iğne yaptılar ve ilişkiyi yasakladı doktor. Kanama alanı oluşmamış o zaman tehlikeli olabilirdi dedi. Vakit kaybetmeden gidin doktora.
Burcu395 Cansun_133 canım öncelikle geçmiş olsun doktorun eş olarak birbirinizin dikkat edeceği şeyler var bir süre uzak durun dememiş olacak ki zaten eşinle bşr yakınlaşman olmuş keşke belirtseymiş özellikle ilk üç ay düşük riski olmasada önlem amaçlı ilişkiye rıza gösterilmiyor ara veriliyor senin yapman gereken burda oyalanmayıp devlet hastanelerinin 7/24 acil kadın doğum polikinkleri oluyor oraya gidip alttan muayene olman orda zaten hersey açığa cıkar
Merveerken Cansun_133 Hemen acile gitt canım iki sene önce bende yaşadım ilişkiden sonra kan geldi hemen gittim ilişki yapmayın ve ıkınma gibi şeyler yapma dedi doktorum bir gün sonra düşük yaptım seni korkutmak istemem ama hemen acile gitmelisin ikimci gün tekrar kan geldi ve bebeğimi kaybettim şuan 35+6 haftalık hamileyim ilk 40 gün ilişkiye girmedik
Milen7 Cansun_133 bende de olmuştu, YouTube den birçok doktoru izledim dinledim normal diyorlar, bende gitmemiştim doktora kanama devam etmediği için birşey olmadı, ama bir kere peçeteye gelmişti benim sonra devam etmedi