Aysegul34_16 teselli olur mu bilmiyorum ama beterin beteri var ben hiç bir sebep yokken 6,5 aylık bebeğimi karnımdayken kaybettim. Çok zor günler geçirdik. Dr kalbi durmuş dediği anda dünya başıma yıkıldı. Bir anda bebeğime dair her şeyi hayallerimizi toprağın altına gömdük. Sonrası koca bir boşluk. Hatta doğum sonrası sebepler araştırılırken doktora giderdik ordaki hamilelerin mutlu bir şekilde çıktığını görünce nasıl ağlardım ben de böyleydim birden bütün gülüşlerimi kaybettim diye. ama dört ay sonra yine hamile kaldım şimdi 31 haftalık olduk. Kızım olacaktı çok sevinmiştik bak yine kızım olacak inşallah. Bana hep tekrar bebeğin olacak bu yaşadıklarını unutacaksın demişlerdi ama ihtimal bile vermemiştim. Hepsi geride kaldı. Gerçekten Allah sevindiriyor tekrardan. Dua edin, Allaha sığının inanın hepsi geçecek. Bana da demişlerdi kafamda hep bir soru işareti “geçecek mi gerçekten?” Gerçekten hepsi geçti. Unutulmuyor ama hafifliyor🙂 şimdi Kaldığımız yerden hazırlıklarımıza devam ediyoruz💕