2boysmoms guzelanne01_ 😂 istediğim cevabı vereceğini bilsem 300-500 bile atarım ama uygunmuş tam adresi yazabilir misin rica etsem instadaki
2boysmoms Sahradmla Bana da bakabilir misin rica etsem Normalde 25 kasım sat ama bebekle uyuşmuyor doktor 30 kasım de dedi artık Doğum tarihimde 24.07.1995 İki şekilde de bakar mısın rica etsem
guzelanne01_ 2boysmoms canım yanılma yok kesin doğru Ve çok ilgili cana yakın bir bayan Gerçekten işini severek yapıyor birde cinsiyeti söylerken süpriz kutusu şeklinde gönderiyor açıyorsun harika bişey☺️ cinsiyet belirleme melek yaz canım
2boysmoms 3kuzuAnnesiyim Canımmmm senle ben çok umutluyuz 🤲🏻😂 inşallah allahım gönlümüze göre versin ❤️❤️❤️❤️
guzelanne01_ 2boysmoms aa evet @3kuzuAnnesiyim sende yaptırsana tahmin kesinlikle doğru normalde kimseye kefil olmam ben o kadına olurumz☺️
3kuzuAnnesiyim Arzum_aktn0 hade darisi basima 2 gebeligime kiz diodu kizlarim oldu buna erkk diodu doktor kiz dedi bakalim ynilmis olmasini umuyorum
2boysmoms 3kuzuAnnesiyim cinsiyet tahmini yapıyormuş abla kesin çıkıyormuş instagramdan bi sayfa 70 TL
3kuzuAnnesiyim 2boysmoms ee baktirdim zaten cnm arzuma ustelik onceki kizimida bildi bunada kiz dedi. Ysni istedgm cevabi duyana kdr mi yaptrim😀
Sahradmla 3kuzuAnnesiyim canım senin ramzi teorisi ne çıkıyor merak ettim bnm ramzi de erkek cikiyor onun doğruluk payı var mi
2boysmoms 3kuzuAnnesiyim Valla ben şuan instagramdan az önce ki hanım efendinin söylediği sayfaya yazdım umarım doğru sayfadır 😂 bakalım ne diyecek yazarım size de
2boysmoms 3kuzuAnnesiyim diyorum yA istediğim cevabı verse 79 degil 170 270 atarım hayırlısı allahtan tabi ki ama insan bir diğer duyguyu da tatmak istiyor ne bileyim 🥺