Alif63 Seymaben ben düşünüyorum demedim düzgün oku dedim ki böyle diyorlar inanamıyorum ama yine de insan acaba diyebiliyor
gzl_2320 Alif63 canın çektiğinde ye bebeğe bi etkisi yok fazlası bende de mide yanması yapıyor o yüzden eskisi kadar yiyemiyorum o kadar
Alif63 gzl_2320 zaten midem bu aralar surekli eşkiyor ve bulaniyor kusuyorum eğer acıyı gördükleri an bin pişman oluyorum😳
Armess_loya Alif63 bebek midende mi büyüyor? bebenin olduğu yer nere miden nere? Haaa sen şimdiden acıya alıştırda hayata karşı dirençli olsun🤪
Armess_loya Alif63 anlatma sende canım boşuna efor sarfetmeye gerek yok, iboya birşey oldu mu adam isotla dünya geldi😬 ahey ahey ahey 🤣
Alif63 Armess_loya 😁😁 öyle de kendi evimde olsaydım böyle olmazdı malesef adıyaman depreminden etkilenince evsiz kaldik eşimin ailesiyle tekrar yaşamak zorundayım ve sözlerine cevap vermeden umursamadan olmuyor
Ezelioz Alif63 haahshajsjjssjjssjwjjsjsajj öf şaka gibi insanlar var ya çok tatlı yiyince ne olurmuş 😂
Deletedmom_106 Alif63 kör etmez sadece malamat da eder 🤣🤣🤣 kız deli mi onlar hani basur falan dese neyse oda size yapar yani çocuğa deil
Armess_loya Alif63 anladım canım geçmiş olsun Allah bir daha o günleri yaşatmasın umarım kendi düzeniniz bian önce olur 🌸
Alif63 Deletedmom_106 vala bilemiyorum nasrettin hocanin dediği gibi eşeğin üstünden düşenin acısını yine esekten düşmüş anlar😁