kahvesever__ defneemom 500 gr kıyma bir çay bardağı ince bulgur ve baharat yururken biraz su koya bilirsin çok sert olursa çok ta cıvık olursa biraz un koya bilirsin hiç dalmıyor sem sert oluyor her zaman bu tarifi yapıyorum hatta daha dün yaptım
EymeninAnnesi__ Yeniiianneee fasulye pilav salata olacaktı ama maalesef olamadı 3 kere sallandı kayseri yine sokaklardyz 😑😑😑😑 dizlerim hala titriyor kitlendi korkudan
Yeniiianneee EymeninAnnesi__ çok geçmiş olsun bizde maraşlıyız Rabbim birdaha yaşatmasın perişan olduk 😓
Bettuss_123 Yeniiianneee patlıcan oturtma pirinç pilavı kocamla birazdan konuşucam çok aç gelirim derse bir de mercimek çorbası yaparım 😏
Syma_07 Deletedmom_106 ne kadar hamarat bayansiniz hanımefendi 😂😂 geçende yemek resimleri atmistin hatirladimda😂
Allahkahretmesin1 Yeniiianneee nohut yemeği ve salata yapacağım burdaki menüleri görünce çok boş geldi benimki 😂 eşim pilav sevmiyor 2 kişi olunca da çeşit çeşit yemek yaptığımda kalıyor o yüzden tek yapıyorum
Yeniiianneee Allahkahretmesin1 bende önce çok uğraşır çeşit çeşit yapardım hamilelik de artık hiç uğraşmak istemiyor canım yoruluyorum hemen 😌
Slma_aygn Yeniiianneee etli nohut bulgur pilavı var dünden ayran yaninada çoban salata yapicam inşallah
cahillesohbetikestim Yeniiianneee biz zeytinyağlı pırasa yemeği bulgur pilavı yaptık. Yanına da cacık yaparım sanırım
Deletedmom_106 Syma_07 hamaratım dedim de biri hamarat olmadığıma ve lezzetli yemek yapmadığıma yemin edermiş ama ispatlayamam demişti selam olsun ona 🤣