Hallerimvarbenim Yeniiianneee Tavuk kelebek marine attım dolapta şuan onu fırınlıcam birde ayrı tepside patates havuç falan fırınlıcam salata yok tatlı olarak oğluşumuzu yicez
elmaliiturtaa Yeniiianneee şuan sadece ıspanak ve yoğurt var yanına bişey yapmayada üşendim doğrusu 😂
bendiyebiriii defneemom sulu köfte yap bacım hem kolay hem lezzetli hem de yanına bi pilav yaparsın mis🫰🏻
defneemom bendiyebiriii of ben sulu kofte yapinca hep kofteler dagiliyor meidemdodm hamaratlik desen var😂💅
bendiyebiriii Yeniiianneee bugün balık günü bizde de eşim alabalık istedi ben değişiklik yapıp istavrit aldım😅 ah kızım neler yediriyorsun anneye😅😅
kahvesever__ defneemom dün yaptım ben hiç dalmıyor içinde ne yumurta ne de irmik var kıyma kaç gr tarif veriyim yaparsan
bendiyebiriii defneemom ya ahshdjdjd Aslında içine pirinç koyunca dağılmıyor ama yine de dağılıyorsa kızartıp yapıyorlar o zaman da dağılmıyormuş.
Baymehal Yeniiianneee kıymalı patates oturtma Bulgur veya pirinç pilavı Turşu İçecek Tarhana çorbası.🫶🏻💃🏻