Tbayram Arkadaşlar 36.0 haftalık oldum ne zaman ne gibi hazırlıklar yapmalıyım? Mesela hurma vs şeyler yeniliyormuş onlara ne zaman başlanmalı? Ne yaparsam daha rahat geçer doğum süreçi? Siz ne gibi hazırlıklar yaptınız/yapacaksınız? 💖
Yeknese Tbayram ben 36. Da başladım hurma yemeye birde YouTube dan hergun activating labor hareketleri yapıyorum şükür şuan açılmam başlamış muhtemelen bu hafta doğum olur
Sefanur_00 Tbayram canım merhaba 6+4te bebeğin kalp atışını dinleyecekti doktor ama duyulmadı siz kaçıncı haftalarda duydunuz bebeğinizin kalp atışını? Perşembe günü bir daha çağırdı yine duyulmazsa sağlıksız gebelik gebelik sonlandırılır dedi 😢bize dua eder misiniz rica etsem 🥺
Tugba_23 Devlette gebe okulu var oraya gidiyorum , Plates falan yaptık eve gelip uyguluyorum hareketleri ,gayet etkili oluyor
DnzTnr Tugba_23 kaçıncı haftada gitmeye basladiniz gebe okuluna ? Bana doktor söyledi ama unuttum haftayı kaçırmakta istemiyorum
Hafize23 Düzenli yürüyüş yapmadıysan bundan sonra yapmanı öneririm birde merdiven inip çıkmak kolaylaştırır dedi doktorum
Tbayram Hafize23 Evet yapamadım maalesef çok halsizdim ama dün doktorum da söyledi kısa mesafeli yürüyüşler yapmalısın diye ☺️
Tbayram Yeknese Ne güzel bende bakıyım dediğiniz haraketlere☺️ şuan kaç haftalıksınız sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🍀💖
yagizegemom Tbayram ay valla ben heyecandan uyuyamıyorum geceleri ya bi diyorum hemencik doğsun bi diyorum ay acaba hazır mıyım biraz daha dursun içerde 🤭😅 cinsiyet ne miniğin🐣
Tbayram yagizegemom Benim de öyle hem hemen gelsin istiyorum hemde neler bekliyor bizi diye telaşlanıyorum🤭 kız sizinki☺️