Yesraan Yasminkrc 32 de baş yukardaydi 34 de dönmüştü secde pozisyonu dene hep canım yerleri oturarak sil.
Minisim Asliormanci peki bu sizi rahatsız etmiyormu benimde aşağı döndü ve. Erken doğum olabilir diye istirahat verildi inanılmaz idrara cikiyorum
Asliormanci Minisim doktorum hiç ni riski yok dedi sadece baş aşagı döndü zaten Zorun lu sezeryan olacak benim başı asagı olduğu için çişim olmasa da varmış gibi hissediyorum be ayaklarıyla çok tekmeliyor göğüsüm sıkışıyor
B_48_A Yasminkrc umarım sizde sağlıcakla kavuşursunuz yavrunuza 🤲🏻🙏🏻 amin inşallah teşekküt ediyorum ☺️
Asya2838 Merveyildiz10 Bebeğin döndüğü nasıl anlarız Brn 26+2haftalık gebeyim Ben idrale çıkarken kasiklarimda agri var sanki baskı yapıyor gibi siz nasıl anladınız dondugunu
dmtturan Kuzuletta işaretleme yaptım tam görünmüyor artık büyüdüğü için şuanda 30 haftalığız Mor nokta olan bebeğin başı, yeşil olan idrar torbası, kırmızı olan yerde rahim ağzı boydan
Kumsal10 Munevverrr merhaba bende bugün kontrole gittim 36 haftaligim doktor makat geliş dedi ilkecrubesizim makat geliş ne demek oluyor ki
Yasminkrc Kumsal10 suan icin normal doguma uygun degil demek yani bebegim ayaklari asagida kafasi yukarıda
Munevverrr Yasminkrc biliyorum suan icin normal olamayacagini. Donerse insallah normal dogum yaparim. İlk cocugum normaldi. 38 40 a jadar insallah doner