Yasminkrc 1Busenur1 bebisleri anlamak zor kendileri ne zaman isterlerse o zaman geliyorlar en guzel sekilde gelir insallah ☺️♥️
Sefanur_00 Yasminkrc canım merhaba 6+4te bebeğin kalp atışını dinleyecekti doktor ama duyulmadı siz kaçıncı haftalarda duydunuz bebeğinizin kalp atışını? Perşembe günü bir daha çağırdı yine duyulmazsa sağlıksız gebelik gebelik sonlandırılır dedi 😢bize dua eder misiniz rica etsem 🥺
Yasminkrc Sefanur_00 canim hic korkma bende de kese göründü sonra duyuldu 8. Ya da 9. Haftada net duymustuk galiba. Insallah hayirlisiyla duyarsın hic uzme kendini ♥️♥️
Ftm124 beyzaburaksahin telefonun flaşını açıp naptınız onu anşamadım benim de 33 ama dönmedi bizim minik 😅🥹
Eceecim Simay13 belli haftadan sonra kolay kolay dönmüyor demişti benim doktorum. Mesela 33 ten sonra falan. Ama burada okuyorum son anda döndü diye karışık durum ☺️
Simay13 Eceecim normal doğum pozisyonundan sonra dönmesin başka zaten 😁 beklesin öyle doğmayı. Söz dinlerlerse inşallah 🙈
Ftm124 Yasminkrc telefonun flaşını tam olarak nereye tutuyosunuz karnınıza öı genital bölgenize mi? :)
B_48_A Yasminkrc benim bebeğimde 21 haftadan beri kafası doğum pozisyonunda doktorum artık o yerini bulmuş dedi bugünde gittiğimizde hala o şekilde duruyodu şuna 25.4 haftalığım ama tabi ben sezeryan olmak zorundayım sağlık sebeplerinden ötürü
Eceecim Simay13 aynısını kendim için de diliyorum ☺️☺️ son 3 kontroldür baş geliş. Son haftalarda Dönmezse sevinirim 😬😬
butterfly35 Nurasya sağlıkla gelsin güzel bebiş ♥️ doğum şekli bi aracıdır sezeryan da olsa normal de olsa yeter ki sağlıkla gelsin sezeryan ile alakalı olumsuz konuşanlar olursa kulak asmayın daha meşakkatli bi durum hatta, siz çok güzel bir annesiniz 🌸
Nhlhmz11 Yasminkrc benim 24 ten 34 e baş asagiydi deprem olduğu hafta yukarı geri döndü , 36 da geri baş aşağı döndü ama 37 de sezeryana alındım , 5 günlük oldu kızım 😇 benim arkadaşımın doğum yapacağı gün döndü bebek