Kuzuletta dmtturan Hiç görmedim çok merak ediyorum lütfen dönmüş olan ultrason fotoğrafınıza bakabilir miyim
Minisim Asliormanci peki bu sizi rahatsız etmiyormu benimde aşağı döndü ve. Erken doğum olabilir diye istirahat verildi inanılmaz idrara cikiyorum
Sacmalama_engiinn Yasminkrc ilk döndüğünde karnın çok yumuşak oluyor ve aşağı düşüyor vajinada çok baskı oluyor herkeste öylemi bilmiyorum ama bende öyle olmuştu sabah bi uyandım karnim yumuşacık sonra tabi tekrar sertleşti
Munevverrr Yasminkrc bende 26. Haftadayim ve makat pozisyonda. İnsallah doner de normal dogum yaparim
Kumsal10 Munevverrr merhaba bende bugün kontrole gittim 36 haftaligim doktor makat geliş dedi ilkecrubesizim makat geliş ne demek oluyor ki
EsiraK Yasminkrc 22 haftada detaylı ultrasona gittiğimizde doktor başı aşağıda bacakları yukarıda dedi şuan bilmiyorum nasıl hep öyle mi kalıyorlar iki hafta sonra muayenem var söyler sanırım doktor
beyzaburaksahin Yasminkrc 35. Haftamda hala dönrmmişti 2. Gebeliğimdi. 1 hafta içinde dönmezse sezeryan dedi doktorum. 1 hafta neler yaptım anlatayım öylelikle döndü ki sizin daha erken ama 2 hafta içinde dönmezse yavaştn uygula. Telefonun flaşını açıp dönmesi kasıklarına doğru tut oraya dönsün diye ve youtube’dan hamileler için melodiler var aç ve hopörlerini dönmesi gereken yere koy. Çocuğun ilgisini çekip dönüyor. Bunu sabah ve gün içinde hatırlarsam bide yatmadan 1 hafta boyunca yaptım. Çocuk döndü🥰
Ftm124 beyzaburaksahin telefonun flaşını açıp naptınız onu anşamadım benim de 33 ama dönmedi bizim minik 😅🥹
Masal12345 beyzaburaksahin hemen denicem 38 hafta olduk iki haftadır dönmüyor doktor sezeryan dedi böyle giderse neyse karnına yastık koy üstüne uyu rahatsız olursa döner dedi yapamadım ya bişey olursa diye
Karsubng Haftamda inanılmaz kasık bel ağrım olmuştu 2-3 gün sürdü 1 hafta sonra randevum vardı doktorum bebek doğum pozisyonu aldığı için dönerken ağrın olmuş dedi. Hatta ben şaşırdım doğana kadar 2 ay kafası bu kadar aşağıda mı kalacak dedim evet eğer kafası yukarı çıkarsa zaten normal doğum ihtimalin düşer demişti 🙂
SaHil_Hayat Karsubng hareketlerinde yavaşlama oldu mu..? Yada tam olarak nerde nasıl hissettin hareketlerini ben söylemesi ayıp vajinam da baskı hissediyorum dünden beri
dmtturan Kuzuletta işaretleme yaptım tam görünmüyor artık büyüdüğü için şuanda 30 haftalığız Mor nokta olan bebeğin başı, yeşil olan idrar torbası, kırmızı olan yerde rahim ağzı boydan