Hallerimvarbenim Kızlar eşimin doğum günü yaklaşıyor yenidoğan bebeğimiz var dışarda bir süpriz yapamıcam bu sene bebekli annelerimiz ne önerir nasıl bir şey yapsam çok mutlu olsun istiyorum birde hediye önerisi lütfen fiyat önemli değil ama sıradan bir hediye olmasın 🙏🏻
nurr0101 Hallerimvarbenim Ben de burada bekleyeyim 18 martta da eşimin doğum günü. Ama ben hediyesini aldım 😇
Gamzecikk Hallerimvarbenim Akıllı saat veya akıllı bileklik. Veya normal kaliteli bi saat. Veya maç yapmayı seven biriyse şort forma çorap orijinal taraftar takım.
[silindi] Hallerimvarbenim Benim aklıma drone geldi. Hem yeni doğmuş bebeğiniz de varmış, gezmeyi de seviyorsanız yaz kış güzel yerlerde inanılmaz güzel videolar fotoğraflarınız olabilir ❤️
Hallerimvarbenim nurr0101 Çok güzel çok tatlı olmuş Allah bağışlasın kuzum ben hamilelik haberini verirken bu tarz birşey yapmıştım şimdi tekrar aynısı yapmış gibi olurum🙈
Syma_07 Hallerimvarbenim benim esiminde temmuzda ama 10 gün önce bebisimiz dogucak gibi belki aynı güne Felan denk gelebilir yada lohusa olabilirim sanırım bişey yapamam ama en büyük hediyeyi veriyorum daha napiim bu sene 😂
Syma_07 Hallerimvarbenim bizim sevgili olduğumuz gün eşimin doğum günü ve nikah tarihimiz hepsi 28 temmuz bebisimizin doğum günü 16 temmuz görünüyor yani baya olay olur 😂😂
Cayvarmiya Güzel bir masa, hoş bir ortam hazırlayıp , ne ihtiyacı varsa giyim Ayakkabı saat parfüm vb öyle bir hediye alırdım canım