Eceecim KayraKuzusu tek seferde ve nakit ödeme şeklinde istediler o şekilde yaptım ben. Aralık ayında 7.900 e anlaşmıştık.
Eceecim bsraa16 evet doğum fiyatı. Gümüş paket olarak geçiyor. Bebeğin ilk muayenesi kuaför hizmeti diş diyetisyen muayenesi falan da var içeiğinde.
bsraa16 Eceecim şubat ayında paket yaptım bende 11.100 dü gümüş paket doktor özlem ballı 😅 iki ayda ne kadar yükselmiş ona sasırdım
Eceecim bsraa16 evet. Şuan martta tekrar zam gelicek diyorlar. Neyse ki ben artık doğurmuş olucam 😂 yetti bu hastanenin zamları canıma artık 😬😬🥲
Zeynep_Krhsn bsraa16 Gold paket ücreti ve gümüş paket ücreti nedir ayrı ayrı olarak bir bilginiz var mı acaba 💙
bsraa16 Zeynep_Krhsn gümüş paket sadece doğum içinde ekstra kuaför diyetisyen şerbet vs ler var. gold paket muayene + dogum yine ekstralar var içinde vip oda tahliller de de yüzde 15 indirim oluyor
sirikocum12 Damla2547 hayat hastanesinde takipli değilim doktorun dısardan sadce dogum ıcın anlasmalıymıs doktorum da hıc bahsetmedı bu paketlerden sadece bana doğum ucretını söylemişti kafam karıstı sımdı
Merve1616 Zeynep_Krhsn Silver 11.100 TL Gold 15.780 TL Platinium 26.060 TL Bu fiyatler Şubat ayı fiyatıydi. Ben doğum paketini Şubat’ta satın aldım Mart ayında doğum paketlerinde ücret güncellemesi olduğunu söylediler ve 2-3 ayda bir fiyatlar degisecekmis