Svalpydn35 Cnsylmz iki gebeliğim de de yaptırmadım iki çocuğumda da bişi olmadı çok şükür.aclik tokluk insülin baktırın öncesinde ona göre yaptırın bence. Doktorlar bu konuda fikir ayrılığında kimi şart koyarken kimi esnek davranıp dediğim değerlere göre haret edebiliyor. Zayif bı gebe de değildim bu arada 🙈
1anne2bebek__ Cnsylmz Bu 2. Gebeliğim ilkinde de yapmıştım. Bir bardak gazoz,kola,fanta daha şekerli diyeyim size. Çilekliydi benim içeceğim öyle şekerli tadı yok. Bi dilim baklava çok daha fazla tatlı içeceğe göre
selinsmother Esranur67 Şekerinize baktırmışsınız yükleme yaptırmak demek içecek içmek demek oluyor. Sizin kilonuz bebeğinizin kilosu suyu iyiyse şekerinize bakmayı yeterli görmüş demekki doktorunuz ☺️
Tubii97 Cnsylmz Ben şimdi içtim canım elmalı bir şeydi bence abartıldığı gibi değil ben de çok korkmuştum ön yargılı içtim🤣
Senel6767 Cnsylmz gecen hamileliglmde 50li şekerli bir şey içmiştim hiç te öyle kötü bir şey değil buseferde aç karnina kan aldilar sonra karnimi doyurdum iki saat sonra tekrar verdim elhamdülillah bir şey çıkmadı