liceslices11 Ben de 4. gun test yaptigimda negatif cikmisti cok uzulduk kafaya taktik diye bekledim, 11. gun tekrar test yaptim o zaman pozitif cikti. Sanirim test kalitesine gore de degisiyor ilk aldigim ucuzdu cunku 😂
Aynenkanka Papatyam136 2 3 gün sonra regl olmazsan tekrar test yap eğer gözüm bozulmadıysa bi gölge var sanki ya
TubaEraslan Damla2100 çok çok yanlış bi dua bana kızmayın ama . Allahım elindekini alırsa o zaman pişman olursunuz bence tövbe edin bu söz için 😔
Damla2100 TubaEraslan bn bu duayı herkese yapıyorum bnim durumum biraz kötu hep dua ederim Allahim isteyen herkese ver diye yanlış anlaşılmış olabilrm
Ftsyldrm Papatyam136 hiç sıkma canını ne kadar sana sıkma desek te seni senden iyi anlayamazsakta dualarımız sizinle olduğunu bilin lütfen sabır ve dua ile 🤲
Tbayram Papatyam136 6 gün geçikme ile yapmıştım silik çıkmıştı çizgi. Bir kaç gün sonra tekrarlarız diye düşünüyordum, dayanamadım gecesi kan verdim o sonuçta değerlerim yüksek çıktı ve sabah doktora gidince keseyi gördük 🥺 Bence bir kaç gün daha bekleyip kan testi verin inşallah sonuç istediğiniz gibi çıkar 💖
Ftsyldrm Papatyam136 kuzum belki gecikme değildir bu ay 28 çekiyor öyle hesapladın mi unutmuş da olabilirsin
Papatyam136 Ftsyldrm evet öyle hesapladım 31 Ocak adet gününde hesaplara 3 martta olmam gerekiyordu olmadı rahim filmi istemedi doktor
Ftsyldrm Papatyam136 özel klinik doktorun mu ? Öyleyse rahim filmi çektirebliyorsunuz devlet doktorları kolay kolay istemiyor
Ftsyldrm Papatyam136 hayır sakın korkma hiç bir şey olmuyor bende öyleydim ama uyuttular beni hiç bir şey olmadı yalnız ameliyattan çıkınca gazlı bez sorunu yaşadım ben bende hazlı bez unuttular siz dikkat edin ona