Papatyam136 Merhaba hamınlar adetim 4 gün gecıktı şimdi test yaptım negatif çıktı moralim aşırı bozuldu ya ne yapmalıyım kan mi vermeyelim Umutum iyice tükeniyor 😔
Damla2100 Papatyam136 rabbim bnim payimdan alsın sana versin ne diyimki canm ben sözde korundum gebeyim kan ver istersen
Tugbakarciga Papatyam136 pozitifte negatifte olabilir kuzum çok ümitlenmeden kan ver sonucu kesin olur. Kay aydır deniyosunuz
Papatyam136 Hllty seneler oldu 6 yıllık evliyim 3 senemde hamile kaldım ama kaybettim malalsef şu aralar çok düzenliydi adetim
TubaEraslan Damla2100 çok çok yanlış bi dua bana kızmayın ama . Allahım elindekini alırsa o zaman pişman olursunuz bence tövbe edin bu söz için 😔
Canimucizem Rabbim ummadığın anda sana en güzel mutluluğu nasip etsin gecikiyorsa mutlaka rabbimin senin için daha güzel planları vardır Allah çok büyük gece gündüz hep dualarımda hasret çeken insanlar en iyi bunu yıllarca yaşayan anlar 🤍
annesinin_kelebekleri Papatyam136 Papatyam136 merhaba benim adetim 7 gün gecikti test yaptım negatif, saat 9 da sağlık ocağına gitcem kan vermeye hayırlısı
Aynenkanka Papatyam136 ah kuzum umutsuz olma bak burda ne hikayeler okuyoruz Allah nasip edicek inşallah. Ben de 12 gün gecikmeden sonra öğrendim geç döllenmeymiş 12 günde 12 kere test yapmışımdır çok iyi anlıyorum seni 🙏demem o ki ne zaman çıkacağı belli olmuyor. Mübarek günler dua edelim 🙏🙏🙏
oozgenur Aynenkanka insallah benjmde öyledir sabah test yaptim negatif cikti adet günümdu bekleyemedim belirti yasayinca ama ben test yaptim ya kesin adet olurum artik bu ayda olmadi sanirim 😞
Aynenkanka Papatyam136 2 3 gün sonra regl olmazsan tekrar test yap eğer gözüm bozulmadıysa bi gölge var sanki ya