Benim polikistik over(PCOS) sendromum vardı. 13 yaşımdan beri düzensiz adet olurum bazen 70 güne vardığı olur. Malum hamile kalmayı biraz zorlaştıran bazen çok zorlaştıran bir durum. İlaç vs kullanmıyordum psikolojimi bozduğu için. Eşimle de zaten çocuk düşünüyorduk. Sonra bir gün değişik bi kanama/lekelenme geldi ip gibi kılcal kılcal ve kahverengi. 5 gün kadar sürdü. Farklılık olduğunu anlamıştım ben ama yine de gönlüm ferah olsun diye herhalde adettir dedim. Akabinde 2 hafta sonra filan eşim covid oldu. Bana bulaşmadı ama hafif semptom gösterir gibi oldum. Akşam konuşurken içime malum oldu elim karnıma gitti ben hamile olabilirim dedim. Evde 4-5 test yaptım vardı çeşitli testlerim, silik çıktı hepsi. Sonra eczaneden en sağlam test hangisi diye isteyerek “predictor early” aldım. Bu çift çıkarsa kesin hamilesin dedi eczacı. Çok afedersiniz ben tuvalette testi yaptım tezgaha koydum, eşim de meraktan yanımdaydı, o söyledi çift çıktı diye. Öyle öğrenmiştik. Eğer öğrenmeseydik ilaç kullanacaktım, gerçi 3 ay geçince gene mecburen antibiyotik kullanmıştım ama artık Allah’a emanet. Allah hiç kimseyi bu yolda eylemesin, evlatlarımızı sağlıklı bir hamilelik ve doğum ile kucağımıza almayı nasip etsin, sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Sevgiler