Nurylcndag Esomami 31+0 da 1655 grdı,32+1 de 2 kgdı, şimdi 32+4 işte 2100 felan olmuştur diye tahmin ediyorum.
Ayal80 Benimde iki gün önce gittim 31+1 günlüktü 1600 gr dedi ve kilosuna da az dedi kilo alması için ne yapabilirim acaba bana bir şey önerir misiniz 😔
Esomami Ayal80 cNim her bebek kilolu olcak degil saglikli olsunda belki bu hafdadan snra cok lair ama ikindi siralari bi bardak sut ile muz tuket gece yapmadan 1 avuc cerezye bunlar direk bebege kilo yapiyomus ceviz badem findik gibi seyler
Esomami Kizlar bendecbugun gittim doktora fl 29.4 40 cm boyumz kilomuz 1700 olmus bpd mi nedir o 31+1 olarak gozukuo doktora sordum adet tarihim duzensiz oldugu icin ultrasona gore hesaplaniyo ben hangi tarihe sukadar hafyaligim dicem dedim 29.4 haftaligi baza alicaz dedi yani ilerleyem haftalarda bi sikinti cikmazsa bu haftaya gore sezeryanini yapicam dedi ay benim bile kafam karisti 🤔 bidaha 1 ay snra gtcm oda araligin sonunda giderim heralde en azindan dogum tarihi verir
dLek96 Bende 26 haftalikken 1200 du kilosu suan 30+4 oldm bilmiyorum 1 hafta snra gidicem bakalm.doktora kac gram almis :)