Haticee04 Seymaben Merhaba , ben alırken uyardı beni suyun içine birşey katmayın kenarındaki kablo paslanma yapıyor garanti karşılamıyor dedi 🙂
asosyalci Seymaben ben suyuna hep yüzey temizleyici koyuyorum hiçte bisey olmuyor. Evim mis gibi kokuyor 🥰
Seymaben Deletedmom_85 kendi twmizleyiciside ne kadar twmizler bilemedim birde kokusu nasildir bilemiyoruzki marketlerde satilan birsey olsa keske koklauipta alsak 😅
nerminnn_ Seymaben ben yüzey temizleyiciyi yere döküyorum içine de biraz sirkeli domol yüzey temizleyici koyuyorum
nur_bebek34 Ben sirke koymustum hazneye ve robotun katındaki vidalar paslandı tavsiye etmiyorum su harici bisey koymayın
61lazkizi61 Seymaben ben hiç suya birsey koymuyorum canım bezine sıkıyorum veya yere sıkıyorum ilk başta birsey yapmasa da sonra dan kireçlenme falan yapabiliyorsun biriktirme öyle demişlerdi bana 🥰
esiaks Seymaben Sadece su koyuyorum ama. Esans varsa bir iki damla damlatılır mı bilemedim şimdi. Yanlış birşey söylemeyeyim
Tugcesena Seymaben ben çok az bi damla sirke koyuyorum canım diğer kimyasallar bozabilir demişlerdi o nedenle koymuyorum