Seymaben Kizlar robot supurgenizin mop kismina herhangi bi deterjan falan koyuyormusunuz yoksa saf suylami kullaniyorsunuz ben konulmuyor diye biliyorum ama diyorum acaba esans falanmi alsam koku birakmasi icin 😍
kucukbebek Seymaben Trendyolda ozel robot icin sadece deterjan varmis, yurtdisindayim ama siparis veremiyorum😀 saf su ile devam
annekuzusu_ Seymaben ben elimde yıkıyorum onu birazda deterjanla kopurtup takip evi sildiriyorum 2,3kez de degisiyorum yıkıyorum tekrar çamaşır suyu döküp nemli koyuyorum siliyor mis gibi
SiriusA Size bir tüyo. Hazneye değil de şöyle yapıyorum. Yere fısfısla yüzey temizleyici sıkıyorum ve robotu çalıştırıyorum. Tertemiz oluyor 😌
Seymaben SiriusA onu yapiyorum arada askim.ama sanki o suyla karismadigi zaman eve koku birakmiormus gibi geliyor geleneksel viledayi ariyor gozum camasir suyu falan doldurup silmek vardi ama bebisko var evde ugrasamiyorum robot mecbur🤣🤣
Seymaben mrsperaa kopurme olayi oluyormu ya bi tanidigim calisirken suyu kopurdugu icn robota zarar veriyor falan demisti 🤔
mrsperaa Seymaben hayır zaten su haznesi küçük yani benimki en azından öyle çok fazla yüzey temizleyici koymuyorum o yüzden kopurma olayı hiç olmadı bende
Seymaben tostperisi bendee dhsjdhs ama diyorum acaba su haci kokulari varya esans ondanmi alip doksem suyuna kopurmez diye dusunuyorum😅😅
Seymaben SiriusA deneyeyim koku illaki birakiyordur ama ben psikolojikmen almiyorumdur kesin dur kocam yarin evde dedigin gibi yapayim sonra kocama sorayim guzel kokmusmu diye xhsjdbd
Seymaben SiriusA kiz zaten kadinlar olarak aslinda cok guzel bi irkiz ama su dedikodu yuzunden cogumuz obur tarafta haslancaz allah affetsin 😄😄😄
Deletedmom_85 Filtreyi tıkamasın diye ilk zamanlar koymuyordm şu 2-3 seferdir alıştım koymaya çamaşır suyu koyuyorum iyi değil aslında kendi temizleyicisini almak lazım daha uzun ömürlü olması için
Seymaben Deletedmom_85 kendi twmizleyiciside ne kadar twmizler bilemedim birde kokusu nasildir bilemiyoruzki marketlerde satilan birsey olsa keske koklauipta alsak 😅