ipekozlutirass Merhaba hamişleriim 🐣Sezeryan günü aldım 13 Mart’ta hayırlısıyla inşallah bebişim gelecek. Sizin bebişler ne zaman geliyorr ? Ayrıca bir sorum olacak genel, epidural ve spinal anestezi isteğe göre mi ? Henüz doktorumla konusmadim da
Dorukkusumm ipekozlutirass bizde 13 mart a gün aldık Allah İn izniyle 🌸 yarın anestezi doktoruyla görüşücez bakalım hangisini öneriyor, ben spinal istiyorum ama doktor ne diyecek bakalım.. 🌸🌸
efeninannesiii_ ipekozlutirass bende normal bekliyorum o yüzden bir günümüz yok hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah ❤️
Denz33 ipekozlutirass bende 10 Mart Cuma günü saat 9 da inşallah sağlıkla doğuralım hepimiz 🥰🤲🌸🌸 spinal anestezi olucam bakalım ilk doğumumda öyle yaptım
ipekozlutirass Dorukkusumm aynı gün doğacak bebişlerr inşallah 💜💜 hayırlısıyla .. Sağlıkla gelsinler , çok heyecanlıyım 🥰🥰
Newlymom35 Ben normal doğum bekliyorum.. o yüzden günümüz belli değil ama 15 mart gibi dedi doktorum😍 sağlıkla kolaylıkla kucagimiza alalım insallah🙏🏻 bu arada epidural normal istediğimi ben doktoruma söyledim sanırım sizin de soylemeniz gerekiyor. Önceden herseyi konusmak en iysii..
ipekozlutirass Denz33 amin inşallah canım 😍herhangi bir ağrı oldu mu kaldı mı? Sadece gün aldım da ben onunla ilgili daha görüşmedik.
Sabiaa ipekozlutirass bizimse 9 Mart Perşembe günü sabah 11 de🥰 belden uyuşmalı istiyorum. 2. Sezeryan olucak
Hayalmi ipekozlutirass 19mart yatışımız var 20 mart sabahı kucağımda olacak İnşallah 🥰 2 tane genel anestezim var bunda spinal istiyorum bakalım anesteziyle görüşmedim henüz 😊
Dmrsld Kaçıncı hafta da sezeryan oluyorsunuz benim ilk gebeliğim 36+6 olduk bugun doğum da cok kararsızım normal mi sezeryan mi kafamda dönüp duruyor
ipekozlutirass Dmrsld vallahi normal e müsait değil çatım o yüzden sezeryan. Ha ikisinde de korkmuştum ilk gebeliğim. Şöyle düşündüm normal de hemen ayağa kalkarım bebeğimle ilgilenirim diye kendimi öyle motive ettim ama illa normal olsun demedim hiçbir zaman hangisi hayırlıysa o olsun dedim. Sezeryan günü aldım 🤗
1Lokumunannesi Merhaba benim de 8 Mart saat 9.30 da sezeryanım 🥰 epidural tercih edeceğim sonraki ağrıdan çekindiğim için 😁
ipekozlutirass 1Lokumunannesi ne güzel bir tarih.. 😍 epidural da bel ağrısı kalıyormuş öyle duydum da öyle mi ?
Duygu_0147 ipekozlutirass bizimde 10 martta doğum olcak ayın 7 sinde anestezı Uzm görüş dedi doktorum spinal olcam 2 sezeryan allahın ıznıyle inşallah 🤲🏻
Yeknese Bahardinc beklemek çok sıkıcı değil mi, ben de 39. Haftadayım oğlumun hiç niyeti yok. Gerçi dün doğum nişanı geldi
ipekozlutirass Serap32 hayırlısıyla inşallah 🙏🏻🙏🏻❤️❤️ Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inşallah 💚