25+2 ikiz gebeyim çift yumurta kızlarımı bekliyorum tüp bebek 5 senemin mükafatı çok şükür Rabbime 5.denemede nasip etti tüp bebek zaten zorlu bir süreç bir de hamile kalınca işler bitmiyor tedirginlik hiç bitmiyor tabi normal gebeliklere göre ikiz biraz daha riskli ilk zamanlar kanamam oldu hastanede yattım çok şükür bebeklerim iyiymiş 3 ay çok dikkat ettim ilaçlar iğneler hem ozelde takipliydim hem de devlette riskli gebelik te takipliyim 22.haftamda detaylı ultrason için gittiğimde açıklık olduğu görüldü hemen acil serklaj yaptı devletteki perinatoloji doktorum 10 gün hastanede yattım kanımda enfeksiyon varmış neyse onu da atlattık şimdi yatıyorum sürekli karnım da büyümeye başladı tabi hareketlerini hissettikce çok şükür bu günlerime diyorum zorlukları yok mu var tabiki gece uyumak zorlasti bel ayak ağrıları falan ama tatlı şeyler bunlar öyle hızlı geçiyor ki zaman ilk başta çok sıkılıyordum ama şimdi zaman gectikce heyecanlanıyorum ilk hedefimiz 28.hafta yi tamamlamak o yüzden beslenmeme çok dikkat ediyorum bebekler kilo alsın diye ben kendim 5 kg aldım şuan bebeklerim de iyi maşallah yatıyorum tuvalet harici kalkmıyorum bu arada özeldeki doktorumu bıraktım devlette perinatoloji doktorumla devam edicem o doğumumu yaptircak çok memnunum serklajmi da o yaptı çok titiz bu konularda rabbim hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin 🥰🙏