cannkmrc Yarından itibaren 39. Haftaya giriyorum. Ne sancı ne başka bir belirti yok hergün kalkar kalkmaz çamaşırıma bakıyorum nişan ya da suyum gelmiş mi ağrım var mı diye azıcık belim ağrısa doğum sancısı zannetip heyecana kapılıyorum 😂 hem çok heyecanlıyım hemde garip duygular içerisindeyim hâlâ bir bebeğimin olacağına inanamıyorum
Tombikis96 cannkmrc 39+4 günlük olduk ikinci hamileliğim ilki de 40 haftada suni sancı ile olmuştu bunda belki kendi sancım olur diye aynı senin gibiyim canım her gün kalk su nişan var mı bak her gelen ağrıyı acaba bu mu sancı diye araştır artık yoruldum 😂inşallah suni sancı yemek zorunda kalmam gene bekliyorum öyle
Deryana cannkmrc merhaba canım 39+0 olduk bizde bel ağrılarım oluyor düzensiz onun dışında bebek çok çok hareketli ve böyle olunca vajina ağrısı oluyor onun dışında iyiyim nişan gelmedi daha napsak ben gerçekten sıkıldım yoruldum ağırlaşmaktan pozisyon değiştiremiyorum yan yatsam kalçalarım ağrıyor sırt üstü bebek için iyi değil
ZehraBbr Bende bugün 38+0 oldum hafif bel ağrılarım ve kasık ağrılarım var ama doğum sancısını nasıl yaşarım çok heyecanlıyım insAllah kolaylıkla dogururuz hepimiz🤲🤲
merination 39+1 benimde bel agrim oluyor ara ara ama sancı vs yok henüz adaçayı, ananas, egzersiz, yürüyüş, hurma her yok denendi demek ki kendi zamanını bekliyor 🙈 ablası da 40+0 da doğmuştu onun izinde ilerliyor 😀
cannkmrc merination o zaman çok az kalmış ben biraz ihmal davranıyorum sanırım bende tüm denediklerinizi deniycem hurmaya ve yürüyüşe başlamıştım oysa ki devamı gelmedi 😅 misafirlerden fırsat kalmıyor ki diyorum bı kaç gün dinleneyim de öyle gelsin artık
merination cannkmrc su aşamada misafir en zor şey sanırım aslında çevre bizi biraz daha iyi anlasa anne bebeği ile ayni bedende son günlerini sakinlikle mutlulukla karşılasa ne güzel olur. Suan en cok ihtiyacımız olan şey iyi moral ve doğum motivasyonu. İlk gebeliginmis Rabbim sağlık sıhhatle kavuştursun her anı aklına yazmaya çalış çünkü insan ben ne yaşadım diyor unutuyor. Umarım gönlüne göre doğumun olur sen inan insallah kalbine göre olur. Bir de adaçayını direk bitki olarak almıştım hepsini yapıyorum ama yaptıklarımın bebeğin Doğum tarihini değiştireceğine de pek inanmıyorum. Onlar saatini vaktini biliyor en hayırlı anda gelsinler 💕
EsraAC cannkmrc az önce drun yanından çıktım yeniden çatı muayenesi yapıldı bebeğim yukarıdaymış açılmamda yok nstye girdim sancım da yok 40.haftada tekrar gidicm kontrole benim kızımın gelesi yok 😬
Biannebibebe 37+2 oldum 00 itibariyle benim de ilk gebeliğim korkum yok ama çok heyecanlı ve sabırsızım hurma yürüyüş squat ve pilates hareketlerine başladım şuanlık yarın da ada çayı ve ananas yemeye başlicam bakalım sonrası Allah kerim 😂😂
cannkmrc merination Evet canım çok haklısın misafir konusunda da günü nü bekleme konusunda da yinede doğumun rahat geçmesi açısından yapılması gerekiyor Rabbim sağlıklarını versin bebişkerimizin
berrin1 39+3 ara ara bi ağrılar oluyor ama geçiyor 🫤 cumaya kadar bekleriz dedi doktorum. Cumaya kadar gelmezse suni sancıyla başlatırız dedi heycanlıyım korkuluyum hepsi karışık 😁
Mnreyaren 37+6 yim bu cuma doğum var nasipse berbat durumdayım zaman gecmiyor adeta durdu burun tıkanıklığı beni bitirdi burnum sanki bir kaya cook zor durumdayım.. :(
berrin1 cannkmrc sancı yok dedi hep doktor ama 2 hafta önce 1 cm açıklık vardı yarın gidicem kontrole alttan bakacak yinee bakalım 😞