dgnadl kaç haftalık oldunuz anneler biz yarın tam 37 haftalık oluyoruz normal doğum dedi doktorumuz ama daha bi belirti yok sizler ne durumdasınız 🥰
dgnadl hayalperest2310 benim de bebek sürekli toplanıyor bi tarafa bi de çatı kemiği dedikleri 1 haftadır felaket ağrıyor onun harici benim de belirtim yok inşallah sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza 🌸
Rumiars 33 bende ama hala makat gelişte bebişim içim biraz tedirgin oldu. İlkim normla doğum insaAllah buda öyle olur sağlıkla 🤲💗
dgnadl Rumiars son ana kadar bekleyin canınızı sıkmayın rabbim hakkınızda en hayırlı olanı yazmıştır merak etmryin 🥰
Dimplebubu Freshmomy bizde 38+6 yız bugün sezeryan günü verdi bebek dönmediği için 08.03 de 39. Haftada sezeryan olacağım 🥹
minikkus1 dgnadl ya benim de böyle bazen çok canımı acıtıyor o da değil korkutuyor. biraz daha durması gerekiyor 36+3 şuan
Duygu_0147 Bizde 10 martta kavuşuyoruz oğlumla allahın izniyle inşallah hayırlısıyla sağ salım gelsınler 🤲🏻🧿🤰
Seyma65 dgnadl 37 haftalık olduk ama bebek kilos fazla normal olmayabilir dedi doktor morelim bozuldu sezeryandan çok korkuyorum
dgnadl Seyma65 hiç canınızı sıkmayın benim arkadaşım 4 kilo ile normal doğum yaptı rabbim hayırlı olanı nasip etsin inşallah 🥰