SaHil_Hayat Minii valla aşkım dün hastane deydim dün konuştum 9 milyar normal doğum 10 milyar sezeryan mayısa kadar 1 milyar zam gelir dedi
Bkmcnkr mistocookie bende Acıbadem de doğum yapıcam da 25 dediler. 35 diyen Amerikan falan mı diye merak etmiştim ☺️
TugSozTan İstanbul MedicalParkta doğum yapıcam inşallah yılbaşından önce doğum paketi almıştık 16.000
Edanrvrkn Fnsengul geçen hafta konuştuk Nisan başı revize edilecek fiyatlar dendi Bi daha kontrolde tekrar sorun isterseniz
mercimekkoftesi1 ilknurakdogan1 ben aradığımda maalesef telefonda bilgi veremiyoruz demişlerdi. Ben hastaneye gittiğimde sordum o zaman söylediler
SaHil_Hayat Minii doktorun kim diye sormadı direk fiyat verdi ama şuan ki güncel fiyat bu belki sezeryanla karıştırnışlardır
Beyza44 edadm Atakent acibadem de yapicam doğum paketi aldik doktorumun anlaşması orayla olduğu icin 40.000 lira paketin ücreti muayene testler ve doğum 💐
aysegul- SaHil_Hayat merhaba bende gebze medical düşünüyorum paket içeriği ne acaba bir bilginiz var mı ? Ben henüz sormadım
SaHil_Hayat aysegul- doğum paketi yeni hamilelere özel 23 milyar içinde 1 den 4 e kadar olan taramalar var 10 muayene hakkı babaya küçük check up bide doğumdan sonra muayaneleri ekstra bişey yok doğumdan sonra muayaneleri paketsizde 9 milyarın içinde zaten