0605_ Merhaba 7.haftamdayım doktora da danışıcam aranızda pilates yapan var mı? Siz kaçıncı haftada başladınız?evimin yakınında bir yere başlamak istiyorum
nacik0015 0605_ 33 haftalığım hamilelikten önce gidiyordum şu ana kadar da hiç bırakmadım canım şu anda bel ağrılarım başladı nasıl iyi geliyor anlatamam hafta da 3 gün gidiyorum ama tabii öncelik doktorunuzun onay vermesi
Sare_34- 0605_ 18.haftamdan itibaren yapiyorum bence dogum icin cok faydalı ama haftaniz ilerlemeden baslamayin bence
yanlisanlamaama 0605_ bana hamilelikten önce spor geçmişiniz yoksa tavsiye etmiyoruz dediler ben de yürüyüşten başka spor yapamıyorum🤷🏻♀️
0605_ yanlisanlamaama ben hep fitness yapardım çok ağır olmamakla ama bi danışayım bakalım hem doktora hemde spor hocasına
miraclee_ Ben 14. Haftamdan beri haftada iki gün platese gittim. Şu an 35. Haftadayım kilo almama rağmen ne sırt ne bel ağrım var binlerce şükür olsun. Muhakkak tavsiye ediyorum. Her türlü çok iyi geliyor 👌🏻
Susamtohumununannesi 0605_ 12 den sonra başlayabilirsin.gebelik öncesi 2 yıl haftada 3 gün pilates yapmış biriyim ona rağmen doktorum izin vermedi ve birebir çalıştığım hocada 12. Hafta öncesi asla kabul etmedi şuan 22. Haftadayım haftada 2 yapıyorum geri kalan günler 40 dk yürüyüş
Puhu_ishak 0605_ genelde 16. Hafta itibari ile alıyor pilates merkezleri ben 18 den beri yapıyorum aletli pilatese gidiyirum çok memnunum yavaş kilo alıyorum