Kızlar merhaba sizlere birşey sormak istiyorum bugün doktor kontrolüm vardı 8 haftalık hamileyim ama kese etrafında kanama var dedi böyle bir durumla karşılaşan var mı neler yaptınız

Nirayku Benim de 10 haftalıkken minik bi kanama alanı olmuştu doktor tedavi amaçlı ilaç vermedi mi? Ben ilaç almıştım bebek de iyiydi şükürler olsun doktorunuz ne önerdi ?

Nirayku evet bende 5 6 haftalıkken olmuştu progestan kullandım uzun bir süre sonra geçti çok şükür

Zaten tüp bebekle hamile kaldım progestan iğne ve Pruluton deport iğne kullanıyorum ama yine de çok korkuyorum kanama bebeğe zarar verir mi diye 😓😓

Nirayku bende tup bebekle 12 haftalık hamileyim 6 haftada kanama alanım vardı iğne ve fitil kullanıyordum zaten 8 haftada yok oldu allahima şükürler olsun şuan hiç problemim yok. Kanama alanı geçiyor merak etme lekenme ve kanama olabilir hazırlıklı ol belkide olmaz ama geçiyor ve bebeğe zararı yoktur

Nirayku korkulacak hiç bir şey yok bende de vardı 7 haftalıkken pregestan kullan dedi hiç kullanmadım almadım bile o yüzden geçti sonra çok şükür 12+ lardayım suan çok iyiyiz korkma

Nirayku benimde 10 11 haftalarda miniiicik bi damla bile sayılmayan bi kanamam oldu doktora gittim hemen pregestron verdi o gün bugün görmedim çok şükür 21 olucaz az kaldi size vermedi mi bisi

Bnmde olmuştu smdi 28 haftalık olduk Elhamdülillah 🤲 progestani falan arttırmsti doktor kanama alanı öyle hemen gecmez demişti bol bol dinlenecksin ayaklarını yüksekte tut ani hareket agur kaldrma Allah in iznyle geçer korkma🤲 Rabbim güzel haberler nasip etsin .

Çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun içimi rahatlattınız rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰❤️🤲

Nirayku canım korkma dikkat et benimde vardı 1 ay evde yattim sadece vc ye kalktim banyoyu haftada 1 yaptim progestan fitil kullandım 1 ay sonra kontrol qz bi alan kalmıştı çok şükür sonra gitti