Nrcn91 Esmanur__0303 Hayır henüz degil 12+3 te gidecegim tahmin söyler büyük ihtimal 1 ay icinde belli olur . Belirtilern nasıl ☺️
ilaydakaraali 13+5 Eylül ilk haftası doğum görünüyor. Cinsiyetimizi henüz öğrenemedik. Nift testi yaptırdım sonuç bekliyorum.
Miray1804 chefmom bende 12 +2 haftalık hamileyim dün ikili test yaptık ama doktor cinsiyetini hiç göremedi siz cinsiyetini ögrenebildiniz mi tahmin bile olsa
Bukii2722 Miray1804 bende sizinle aynıyım dün ikili taramaya girdik. Doktor hiç cinsiyete bakmadı bile 1 ay sonra söylerim dedi ☹️
chefmom Bukii2722 yaa galiba ilk kez denk geldim şuan uygulamada 😊 İlk hamileliğiniz mi? Nasıl geçti şimdiye kadar 😇
Bukii2722 Miray1804 burda öğrenenleri görünce bir umut etmiştim ☹️ nasıl geçecek zaman hiç geçmiyor 🤦🏻♀️😅
[silindi] 13+6 eylülün ilk haftası görünüyor ama sanki ağustosun sonunda gelir gibi geliyor 🙊 fetal dna ile öğrendim kızım olacağını 💕
pinkioctober Iremnur_glr ultrason cihazı olan vardır gibime geliyo yabancılarım donanımı bizimkinden daha fazladır muhakkak diye ümit ediyorum🤲🏻
BabyX 11+2 tahmini doğum Eylül 24 gibi. Dün ikili test için kan verdim. Önümüzde ki hafta kontrolümüz var belki cinsiyeti söyleriz dedi 🥰
262223-- BabyX bende sizle aynı tarihlerim 😂 instegramdan bana istek atarmisiniz doğum sürecimizi anlatalım
Iremnur_glr pinkioctober İnşallah en kısa zamanda gidecem Allah nasip ederse size de çok teşekkür ederim ❤️🙏