Aysegul_3838 Suleclk yarın ikili testim var bulantım ara ara oluyor ve yemek yedikten sonra ağzımda değişik bı tat oluyor bu sürekli oluyor soğuk Su içtiğim zaman azalıyor
262223-- Suleclk benimki 11 haftalık Eylül’ün sonun doğru kuzum senin ki 9 arada 2.3 hafta oynuyor ikimizin seninki ekimin başı gibi olur hada Eylül’ün son haftasi
Nrcn91 Bende 10+3 üm 30 Eylül dogum tarihi ama sezeryan olacagım icin eylülün 2.3. Haftası olur gibi geliyor. İlk doğumumda 38 haftalıkken olmuştu
Rabiakumcu Bende 9+5 günlüğüm.ekim başı yazıyo.sanki hiç ekimde değilde eylülde olcak gibi.ilk kızımada kasım demişlerdi ama eylülde bi ay önceden doğurmuştum.rabbim hayırlı zman da kavuştursun hepimizi
Iremnur_glr Uygulamaya göre 11+6 yım henüz hiç doktora gitmedim deprem bölgesi olan Hatay İskenderundayım arkadaşlar burda hastaneler yerle bir gemi hastane geldi fakat biraz uzak ne yapmalıyım sizce
pinkioctober Iremnur_glr ne diyeceğimi bilemedim gerçekten Allah çok kolaylıklar versin. Sahra çadırlarıda mı uzak kalıyor? Eğitim araştırmanın bahçesinde farklı ülkelerin sahra çadırları var demişti giden arkadaşım
siyahinciii Ağustos sonu eylül başı dedi doktor 12+2 deyiz bakalım normal istiyorum bebeğin eşi yukarı çıkar bebekte bir sıkıntı çıkmazsa inşaallah nasip artık
pinkioctober Biz de 13+5iz yarın görüş günümüz nasipse☺️ 7 eylül görünüyor başak burcu olacak inş yavrum
Miray1804 chefmom bende 12 +2 haftalık hamileyim dün ikili test yaptık ama doktor cinsiyetini hiç göremedi siz cinsiyetini ögrenebildiniz mi tahmin bile olsa