Gullununannesi feride96 anladım. Mən 6-7 həftədə dəhşət keçirdim. Son 3-4 gündü ürək bulanma azalıb qaytarma yoxdu. Biraz narahatçılıq keçirirəm(
Jamila_Karim Gullununannesi narahat olmayın Orqanizmdən asılıdı hər şey Elə adam var ki onda qətiyyən ürəkbulanma olmur Eləsi də var ki doğuma qədər davam edir
Gullununannesi Ürəyim o qədər rahatladı ki. Uzidəm 10 gündü gəlmişəm hər dəfə düşmək isdəmirəm şüa ziyandı deyə. İnşəAllah birdə 12 həftəmdə gedəcəm
Arzu501 G_08 mende 28ci həftədə qısalma oldu, tikiş atmadı həkimim ama uzanıqlı rejim, yataqdayam 2 aydır. Birdə müalicə.
Gulerhesen Ürək döyüntüsüylə cinsiyyəti bilmək doğrudur sizcə? 140dan çox olduqda qız, az olduqda oğlandır deyirlər.
SehanSekur Salam qizlar men bilesuvardan 6+6 hefte heleki incitmir meni ureybulanma falan yoxdu ama cox yatiram🤦♀️her deqiqe yuxuluyuram bele olaniniz var.demek olar ki bi tek onnan bilirem hamileliyimi.sizce normalmi?
Arzu501 Biz hele ada qərar vere bilmedik. 31+5 ya Nazlı Rəhmanova ya Məryəm Rəhmanova. Bəs sizcə hansı olsun? İnternational Medicalda Aysel Paşayeva❤️
Ulviyya-25 Aytacim 2saylı doğum evində doğacam İnşallah,gəlsə😄38+2 hamiləyəm)bir əmma çıxmasa Gülgəzdi həkimim))
Arzu501 Heqiw mən razıyam. 32 həftəyə qədər gətirib məni. Ona çox inanıram inşallah axıradəkdə peşman olmaram.
SehanSekur Qizlar bu gun gunortadan qarnimin asagilarinda aybaşi agrisi kimi agri var Normalmi bilen varsa lutfen yazin basiniza gelibmi 7 ci hefteni tamamladiq bugun
Heqiw SehanSekur Arada məndədə olurdu o həftələrdə.Amma çox davam etmir ağrı.27 həftəyəm hələdə ara sıra olur.Şiddətli və tez tez olmadıqı təqdirdə qorxusu yoxdu..Yenədə həkiminizə bildirin