nazsenturk-60 nst ye hiç girmediniz mi daha. Ay benim suyum az olduğu icin hep erken doğar diye korkuma hiç bisey tüketmedim anca bu hafta doğuma kadar götürür dedi suyuna ben pilatese gidiyorum sadece öbürkileri korkuma tüketemedim belki 37 den sonra ☺️

Mavi25 bızde 33+4 üz bugun gıttım 27 sinde gel gun verelim dedı 2.gebelıgm😍

Yarenylmz 33+3 bizimde 🙏🏼 kızım olucak çok hareketliyiz seslere karşı çok hareketleniyoruz birde birşeyler yemeye başlayınca hemen uyanıyor 😀😀

Yarenylmz geziniyorlar ya çok güzel heleki misafirlikte sadece onu izleyesim ona odaklanasım geliyor birde yanımdakilere ver elini diyesim geliyor hissetsinler diye ama tabi bu mümkün değil 😀😀

CmreKsidar merhaba bı akrabamızda da kesede su azlıgı vardı havuc suyu ıctı ve hareketı azalttı suyu fazlalastırdı blmyorum herkeste aynı etkı olur mu ama soyleyım bır fıkır olsun

cansubuluttt benim 24. Haftadan beri suyum az suan 35+3 üm malesef o su azlığına bir cözüm yok ben hastanede yatıp serumda yedim düzelmedi. Ayrıca havuç suyu malesef gebelik şekeri olanlara önerilmiyor bende var. Çok şükür artık riskli dönemi atlattım doğuma kadar götürecek dedi doktorum düşündüğünüz icin teşekkür ederim 🌸

Bizde bugün gittik inşallah 14nisanda kavuşacağız minik kızımla 🥰

Mavi25 29+4 erken doğma riski yok ama ya Nisan sonuna ya da mayıs başlarına denk geliyor doğumum🙃💙