Ftmysf1007 Selam kızlar. Ordu da olan arkadaşlarım hangi doktora gidiyorsunuz. Detaylı ultrason için sevgi hastanesi hariç tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ?
noluyosanagenemiross Ftmysf1007 samsuna gitme imkanınız varsa Samsun medicalpark hastanesine gidin derim bende ünyedeyim oraya gittim
ebruuu- iremmomyy_ iremmomyy_ merhaba ben 11 haftalık hamileyim doktorumu değiştirmek istiyorum uğur beyden memnun musunuz acaba
iremmomyy_ Ftmysf1007 detaylı yaptırmadım daha 18+4 oldum . Detaylı gününü Doktorum verdi 3 hafta sonra
iremmomyy_ Ftmysf1007 Niye sevgi hastanesinde düşünmüyorsunuz. Ben hem devlete hem özele gidiyorum Devlet hastanesi bana Özel de yaptır ddi Sevgi hastanesi yapıyor ddi .
Ftmysf1007 iremmomyy_ orada kısa sürüyormuş herhalde. Eşleri de içeri almıyolar diye duydum. Ben eşim de görsün istiyorum.
noluyosanagenemiross Ftmysf1007 evet cihazları yeni çokta ilgililer 1800₺ bugün gittim bende detaylı ultrason İÇİN
Ftmysf1007 iremmomyy_ hayır ben de henüz erken diye sormadım o da bir şey demedi. Ama normal istiyorum bir aksilik olmazsa