senaacik Kızlarr kimler ilk çocuğunu erkek bekliyor? Erkek annesi olmak nasıl bir his, neler hissediyorsunuz , herkes ilk çocuğun erkek olması iyidir diyor sizler neler düşünüyorsunuz 🙏🏻
iremmomyy_ senaacik bende erkek bekliyorum Sağlıkla kucağımıza alalım İnşallah Rabb’im herşeyin hayırlısını nasip etsin 🤲 kaç haftalık oldunuz
Efee senaacik benimde ilk hamileligim ve erkek evladin kizi erkegi olmaz onu kim diyosa cok yanlis dusuncede bence cok mutluyum oglum olcagi icin kizimda olsa ayni duygulari yasardim hepimiz sag salim kucagimiza alalim 31 haftaligiz ❤️🫶🥹
Myonat Bende erkek bekliyorum 19+5 olduk ilk çocuğumuz inşallah ancak bizim sıpa erken doğmak istiyor. Baş aşağı şimdiden yatıyorum hep ayaklarımı yüksek tutuyorum. Kasık ağrısı yapıyor alta zorluk veriyor ayaklarıma belime vuruyor ağrı yani hamileliğim hep zor geçti geçmeye de devam ediyor 😪 yine de Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Nurkcy senaacik Benimde erkek olcak inşallah, Hep eskiden beri çocuğum olursa ilk erkek olsa keşke derdim Allah gönlüme verdi çok şükür 🙏🏻😊 Çok seviyorum erkek çocuklarını neden bilmiyorum. 😊 Hamileliğimde çok rahat geçiyor şimdilik. Sonrada Kız çocuğum olursa Abisi olmuş olsun isterim.
3kuzuAnnesiyim senaacik en buyuk arzumuz ilk cocugumuzun erkk olmasi abi olmasiydi :) ne abiyi ne kardesi bulamadik :/ Ilk oluo kardeslerine sahip cikmasi icin guzel bsy bnce hayrli salih evlat olsun. Benimki 3. Kiz
Mhtpflz senaacik benimde erkek ama evladın kız erkek diye ayrımı olmaz rabbim neyi nasip ederse sağlıklı olsunda
Aybarsmom_ senaacik benim de ilk bebeğim ve sağlıkla gelsin oğlum olucak 💙 20+2deyiz başta kanamalarla şimdi de serklajla geçiyor biraz zor bir hamilelik ama yine de şükür halimize 🤲🏻🥰 inşallah sağ salim zamanında kucağımıza alırız 👶🏻 3 kız kardeş olarak hep iyiki dedim kendi hayatım için, ama ileride Allah’ım bir de kız evlat nasip ederse çok güzel bir abisi olucak ☺️☺️ ondandır ilk çocuk erkek iyidir demeleri😌
senaacik Aybarsmom_ evet canım ondan sanırım biz aslında ilk çocuğu kız istiyorduk ama nasip… umarım rahat geçer hamileliğinin kalan kısmı bebişini de sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻
Cayvarmiya senaacik Benim erkek, erkek istiyordum bazı özel sebeplerden dolayı Allah nasip etti inşallah iyi anne baba oluruz o da hayırlı bir evlat olur