Demetugur Merhaba 5 haftalık gebe olanlar nasıl doktora gittiniz mi ne zaman gittiniz nasıl öğrendiniz
Didoun Demetugur 5. Hafta bebeğin döllenme zamanına göre kese ve bebeği görmek için erken olabiliyor. Ben keseyi gördüm bebeği sonraki muayenede gördüm. Ama bhcg kontrolü vs. İçin gidilebilir. 7. Hafta sanki daha uygun
Nurdrmz_24 Demetugur 2 saat önce beta hcg için kan verdim sonucum 1.035 çıktı yarın muayene olmaya gideceğim 4+5 haftalığım :) ikinci gebeliğim
Nurdrmz_24 Demetugur 28 şubat benim adet günümdü ben beklemek istedim 2 gün geçti idrarda pozitif çıktı işte bugünde beta hcg 1.035 çıktı hayırlısı olsun bakalım yarın muayenemde keseyi görecek miyim
Demetugur Nurdrmz_24 en son 28 ocakta olmuştum ama adet tarihim takvimim uygulamasında 25 şubat gosteriyordu 28 şubatta test yaptım
Nurdrmz_24 Demetugur anladım haberleşelim yarın keseyi görürseniz yazarsınız bende yazarım hayırlı olsun :)
Asel1211 Demetugur benimde 4 haftalık geçen hafta cuma gittim Dr bu hafta perşembe randevu verdi keseyi görmek için 🫶🏻