YagmurAnnesi Ayy valla 3. hamileliğim ama insan yine de stresli ve heyecanlı olabilir mi😄 Günde 1-2 saat ağrım oluyor o kadar. Tık yok bizim oğlanın yeri rahat herhalde 😂 Sizde durumlar nasıl anneler. Sağlıkla alalım inşallah evlatlarımızı kucağımıza 🤲🏻💙
Sevimlipanda24 YagmurAnnesi benim ilk gebeliğim 37+4 üz şuan özellikle hareket ettiğinde ağrım oluyor her saatte oluyor neredeyse özellikle de bugün,3. Hamileliğinizmiş tecrübenize dayanarak sormak istiyorum doktora gitmeli miyim sizce öyle dayanılmayacak kadar kötü değil ama regl sancısı gibi oluyor ve özellikle hareket ettiğinde çok oluyor sanırım yerinden pek memnun değil benimkisinin
Rubycikolatam YagmurAnnesi 40+0 benimde 4.gebeligim hiç bu kadar uzun surmemisti heyecandan uyku filan yok yarin dogsun diye dua ediyorum
YagmurAnnesi Belinay_AliEge Birinci de suyum geldi gittim o yüzden o sanki daha kolay gibiydi 🫢 İkinci de de suyum gelmedi sancım düzenliydi dakikada birdi ama çok zorladı beni 🙈
Belinay_AliEge YagmurAnnesi maşallah Suphanallah 3. Evlat ne güzel ne mutlu Rabbim sağlık sıhhat versin hayırla huzurla büyütün 🤎
YagmurAnnesi Sevimlipanda24 beni de hareketleri canımı yakıyor ama adet sancısı gibi olup düzenliyse o zaman gidebilirsiniz. Ben 2. Hamileliğimde 4 dakikada 1 sancım vardı 1 saat boyunca acile gittim ama korkudan sanırım sancım kesildi 🤢 Eve geldim tekrar düzene girdi 3-4 saat sonra gittim yatışım yapıldı. Yani sancılar düzenli olması gerekiyor eve herkesin acı eşiği farklıdır illaki ama durdurmuyor yerinde sancılar 🫢
nrelms Sevimlipanda24 benimde aynı hareket edince ağrıtıyor aşağıya baskı yapıyor o yüzden acıyor yoksa bişey yok. (37+3)
YagmurAnnesi Belinay_AliEge Amin hepimiz sağlıkla huzurla mutlulukla büyütelim inşallah evlatlarımızı 🤲🏻 Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın ♥️
SahrasMom311216 Aynı ben😄 bende 39+2 oldum ne gelen var ne giden galiba içerisi çok rahat ama ben hiç rahat değilim😁 2 gün önce nişanım geldi sancım da gelse hastaneye gidecem ama yook bekliyorum hala😄
YagmurAnnesi SahrasMom311216 bende nişan da yok psikolojim bozuldu her tuvalete gittiğimde peçeteye iç çamaşırıma bakmaktan 😂😂
Kubrabsyg45 Rubycikolatam sancılarınz nasıl oluyordu. Şuan benim kasıklarıma vuran şiddetli sancım var aşırı geriliyor. 10 dakika da falan geliyor kasılıp 15 sn falan geçiyor. Sizin tecrübeleriniz var. 39+1 deyim
YagmurAnnesi Rubycikolatam ayy maşallah sağlıkla alalım inşallah kucağımıza nazlandıkça nazlanıyorlar valla 😄
mmervees 39+3 den selamlar 😅 sadece ayakta kalınca belime sancı giriyor dinlenince geçiyor onun harici tık yok beyefendi yerinde rahat herhalde 😄 hareketleri de öyle pek fazla yakmıyor canımı işim garibi 🤔 doktor asagi inmiş filan demişti kontrolde ama bizim başka belirtimiz yok ilk hamileliğim annemde yalanci sancı çekmemiş acaba genetik olabilir mi 🤷🏻♀️
YagmurAnnesi mmervees aynıyız ayakta durursam bende de öyle hareketleri azaldı ama hareket ediyor tabi. Ben diğer ikisinde de hiç yalancı sancı çekmedim kızımda suyum geldi gittim oğlumda da 2 gün sancım vardı sadece sonrada doğum zaten.
Anneada Kubrabsyg45 nasil oldunuz acaba ? Bende 39+3 bu gece sancim oldu bi kac defa ama gecti yine suan bebek hareketli sancilar da durdu . Ayy bi an dogurcam diye heyecanlandim ama agam bizle eğlenir galiba 😂😂
Kubrabsyg45 Anneada benden kan geldi canım ya , şuan 7 dk düşen aşırı şiddetli sancım var. Birazdan hastaneye gidicem bakalım 🥺 dua et
Anneada Kubrabsyg45 Ay hadi Rabbim güc kuvvet versin Saglicakla kolay dogurursun insallah 🤲🏻♥️ Allah yardimcin olsun cnm Sonu cok guzel olcak 🥰
Kubrabsyg45 Baltopu2 sancım ağrım çok var hastanedeym ama açılmam yokmuş 🥺 çok dua edin . Ağrım çok dayanamıyorum
Oznur-2535 40+0 benimkide gelmiyor 🫣 bugün hastaneye gideceğim Allah yardımcımız olsun bu mübarek günde 🤲🏼 herkese hayırlı kandiller ♥️
Rubycikolatam Oznur-2535 bende bugun gidicem aynı 40+0 ama duzenli dogum sancim yok bakalim ne diyecek dr
YagmurAnnesi Oznur-2535 Rubycikolatam Ledeyna21 Hayırlı haberlerle inşallah kızlar Allahım sağlıklı bir şekilde bir avazda kurtarsın inşallah hepimizi 🤲🏻