Annesi_10 Aysegul-ugur bizim de erken doğum riski var 31. haftaya girdik, sıkıntı yaşadınız mı acaba, bi tane ciğer geliştirici olmak durumunda kaldım
Aysegul-ugur Annesi_10 benim bir riskim yoktu en azından doktorum herhangi bir riskten bahsetmemişti. Ciğer geliştiriciyi tam doğum esnasında yaptılar bana. O ana kadar doğumu durdurmaya çalıştılar. Oğlum ısrarcı çıkınca mecbur doğum oldu. 42 gün küvez sürecimiz oldu. Oğlum şuan 9 yaşında ☺
Pozitif2023 Ben 30. Hafta da herşeyi yıkadım hazırladım şuan hazır ve nazır bekliyoruz 37+0 dayım bugün
melisa_kas Seval75 aynı hafta ve gündeyiz tatlım bende bugun yarısını yıkayıp ütüledim. yavaş yavaş çantayı hazırlıyorum. allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin❤️❤️
melisa_kas Ferahkabay ben dolaba koycakları yıkadım ütüledim hepsini yeni yerleştirdim ve en sona çantaya koycaklarımı ayırdım hemen tozlanmasın temiz temiz giysin die
dilinkopsunemi-bisus Havabyrktr 3-6-9 ay düz beyaz çıtçıtlı atlet aldım bebeğim kış bebeği olduğu için uzun kollu aldım genelde. Tulum uzun kollu takım patikli ve patiksiz alt sonra penye kazak falan aldım şapka çorap hırka aldım ağız bezi müslin battaniye normal battaniye aldım adetlerini isteğinize göre ayarlayabilirsiniz tercihinize kalmış 🤭😊😊
Gizzgzz Yuncu1 ya 35 ten önce doğarsa ihtiyaç olmayacak eve geri getiririz o yüzden validen çıkarırım ama 35 e kadar beklersek ihtiyaç olabilir çünkü çok fazla küvez de kalmayabilir 1 gün 2 gün kalır o zaman da da valizden çıkarmam
Burcu1997 Seval75 30 da yaptım canım ara ara kargo filan geldi sonra dan da onları yıkadım filan şimdi herşey hazır cuma doğurcam inşallah 🤲🏻
btllsk Seval75 Ben 29 şuan dün yıkadım herşeyini odasını dolabını yerleştirdim 34 de valizi hazırlıycam inşallah 😍
Mommy61 29 30 gibi başladım inan çalıştığım için ve sürekli hediye geldiğinden yıkama işini bitiremedim, 32 33 gibi kapattım çantayı
Mervegvn123 Yarın itibariyle 30+0 a giriyoruz bu hafta başlayacagım yıkayıp dizmeye 💙 sabırsızlanıyorum ama odasını dogduktan sonra alıcaz kendı gardrobumda yer ayırmam lazım inanılmaz üşeniyorum gardrobu düzenlemeye 😂😂
Z72r47asel Seval75 Ben 30+0 oldum kıyafetleri yıkadım utuledim hepsini dolabını temizleyip kıyafetleri ayarladım bı doğum çantasını hazırlamak kaldı oda zor değil hepsini ayarladım bı çantaya katmam kaldı onu da bu haftalarda yapacam Allah’ın izniyle 👣🤰
Nazindirellaa 30 da herşeyim hazırdı çantam açık ama hala bişi aklına geldiğinde ekliyorum hem de havasız kalmasın diye🥰
Esrakapdan Yavaş yavaş başlamalısın cnm çünkü bn pazartesi doğuma gideceğim ve daha geçen hafta bitti hazırlamam @Seval75
Mincik Seval75 annem 25.haftamda falan hepsini yıkayıp ütüledi😂 35+4 olduk hala yerleştirmedim valize😂