Zeyzey055 Bahrr hicbirsey olmaz siz hazırlayın riskli gebelik varsa erken gelebilir sakin sakin hazirliklarinizi tamamlayın
Eminesray Seval75 34. Haftada başladım ben ama önceden hazırlamakda fayda var, ağırlaştım çünkü annem olmasa o ütülerle nasıl uğraşırdım bilmiyorum
dilinkopsunemi-bisus Havabyrktr 3-6-9 ay düz beyaz çıtçıtlı atlet aldım bebeğim kış bebeği olduğu için uzun kollu aldım genelde. Tulum uzun kollu takım patikli ve patiksiz alt sonra penye kazak falan aldım şapka çorap hırka aldım ağız bezi müslin battaniye normal battaniye aldım adetlerini isteğinize göre ayarlayabilirsiniz tercihinize kalmış 🤭😊😊
Damlasupilcioglu Ahhhh bu zamanlara hemen ışınlanmak istiyorum, o kadar çok heveslendiriyor ki beni… Daha odasını bile hazırlamadım, Allahıııım 😱🥰❤️
Yuncu1 Gizzgzz bebeğinizin küveze girme riski var mı var ise çantaya bebek kıyafeti koymalı mıyız ? Benimde erken doğum olacak büyük ihtimalle
Gizzgzz Yuncu1 ya küvezde girme riski var tabi inşallah olmaz da ben şimdilik koyucam çantaya ama doğum bu zamanlarda başlarsa kıyafetini çıkarırım inden sadece bez yeter ilerlerse kıyafetleri kalır valizde
Melekgul Meri11 teşekkür ederim depremden dolayı kanamam oldu durmuyor ilaçlarla azalttık ama doktor çok beklemeyelim diyor
Meri11 Melekgul cok geçmiş olsın rabbim sağ saglim kucağınıza almayı nasip etsin. Bende depremden cok etkilendim. Yarın kontrolüm. Var
ygmrtpclr Suan 28+4 üm gecen hafta ici günlere yayarak yıkadım ütülemeye başlayacağım artık minnacıklar onları da yayarak yaparım inşallah ❤️
Niidos Seval75 bende bu hafta yıkadım ütüledim dolabına koydum 😊 baktım ben ağırlaşıyoruö işler zorlaşıyor hazırda dursun ne olur ne olmaz diye 🌸
nacik0015 Seval75 bizim de 32 haftalık bu hafta sonu yıkamayı düşünüyorum ama hemen valize koymıycam hazırlayıp asıcam inşallah
nacik0015 Bahrr çok erken bence ama risk varsa yıkayın ütüleyin asın dolabına ani biley olursa hemen toplar çıkarsınız erken doğum olmazsa son aylara gelince yeniden yıkayabilirsiniz ki tıkayın bence mis gibi 😍❤️
Merinizzz Seval75 32 de yıkadım yerleştirdim 34+5 olduk hala ara ara eksiklerimi farkedip çantayı açıp koyup kapıyorum
Ferahkabay Bebeğin bütün elbiselerinimi yıkadınız yok sa cantaya koyacağız elbiseleri tek mi bn çok kararsız kaldım
melisa_kas Ferahkabay ben dolaba koycakları yıkadım ütüledim hepsini yeni yerleştirdim ve en sona çantaya koycaklarımı ayırdım hemen tozlanmasın temiz temiz giysin die
Asel-23 Şehir hastanesinde doğum yapacağım pijama takımı mı aldım gecelik almama gerek var mı hastanede önlük giydiriyorlar mı
Silaaa_2 Seval75 ben 28+6 yım 30 hafta da başlamak en iyisi ama bir kaç eksiğim kaldı bebek için onları da aldıktan sonra hepsini beraber yıkar ütüler öyle düzenlerim diye düşünüyorum
nazsenturk-60 Silaaa_2 35 haftadan bildiriyorum 30 girmeden yikama işleri ütüleme işleri bitsin noluyorsa ondan sonra hersey daha zor gelio
Gizzgzz Yuncu1 ya 35 ten önce doğarsa ihtiyaç olmayacak eve geri getiririz o yüzden validen çıkarırım ama 35 e kadar beklersek ihtiyaç olabilir çünkü çok fazla küvez de kalmayabilir 1 gün 2 gün kalır o zaman da da valizden çıkarmam