Ozlmcgrci Kaç haftalık oldunuz cinsiyetiniz belli mi bebek hareketlerini hissediyormusunuz konuşalım azıcık 😚
Azrazerin Ozlmcgrci 16+3 oğlum olacak inşallah😍oğlum diyebilmekte varmış 🙏🏻Yanlış anlaşılmasın iki kızım var bir erkek hasreti vardı☺️🙏🏻
aysenur1752 Ozlmcgrci nisan 28 doğum 15+4 olduk cinsiyet erkek ufak tefek hissediyprum ben hareketlerini artık
Busradrkc Ozlmcgrci bızde 17 haftalıgız 🤰🏻 Cınsıyetımız kız ♥️ Çoğu kişi kız yazmıs 😂💁🏻 Gecelerı bır ıkı kere karnımda pıt dıye bır hareketlenme hıssedıyorum azıcık 😇😇
Aysktr Ayy bizz kızım olcak insallah 16 +3 haftalığız Nisan 20 doğum tarihimiz doktorumuz öyle söyledi minik kelebeğim sağlıkla gelsin inşallah ❤️ senn ?
Ozlmcgrci Aysktr bende 19.haftamdayim canım cinsiyetini bilmiyorum göstermiyor bacaklarıyla kapatıyor hep 😊 hareket de günde bir kez kıpırdıyor ağır olacak birazcık 🙇♂️
Aysktr Ozlmcgrci bekliyorum sürekli konuşuyorum ama henüz hissetmedim ultrason da da hep kıpır kıpır oynuyor bayılıyorum bir an önce hissetmek istiyorum hayırlısıyla hissetseydim o ilk unutulmaz anımızı bir an önce yaşasak 🙏🏻
Seymaemrekrts 17. Haftama girdim bugün hareket hissetmıyorum çok kg aldım alakası olabilir mi sizce? :/ bide cinsiyet kız:)
Aysktr Seymaemrekrts kiloyu sorun edip öyle düşünme bence 20. Haftaya kadar normalmıs ilk gebeliğinse tadını çıkar 😊
Ozlmcgrci Seymaemrekrts kızlar biraz daha yavaş oluyormus sanırım uyuyor da olabilir kilo 'la alakasi yok canım fazla ayakta kaldığın zaman yorulduğunda falan hareketleri yavaşlıyor
Ayseport 18 haftalık olduk hiç hareket hissetmiorum ultrasona bile girdğimzde uyuyor hep çok gamsız hantal bi kız olcak bu 😅😅
Ozlmcgrci Ayseport cinsiyeti kız mi benimde ultrason da ole ya hiç hareket etmiyor bacaklarını kapatıyor hep cinsiyetini öğrenmek istediğim zaman günde 1 kere anca hareket ediyor
Nidda544 16+3 uz bizde kıza benziyor dediler yarın öğrenicez inşallah gösterirse pıt pıt hissediyoruz artık bebisi
Busra67 15+1 oğlumuz olacak allah izin verirse ikinci gebeliğim ama hissetmiyorum hareket sağlıkla gelsinler inşallah ❤️
sevimmmmm Mervenin aynı tarih bizim kızımız olucak nisan ayı geneli kız heralde 😘 allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
nazalg 16+5 hafta😍 tahmini doğum 16 nisan 😊 hic hareket hissetmedim hala ama ölüyorum hissetmek için o kadar merak ediyorum ki anlatamam💛