Humannrle esmerella37 arirangg myangelson Betbet98 tucemsi Bu neydi kızlar şimdi kesin kaçırmış gibiyim sanki yada görür müyüm yumurtlama 🙄
arirangg Humannrle Canım bilmiyorum ki bunların hiçbiri yumurtlama değil. Belki de bu ay yumurtlama olmaz. Ya da her an olabilir
myangelson Humannrle tam pik olmamis benim bildiğim yumurta oluşup catladiginda ikisi de aynı kizariklikta oluyor sonra siliklesiyor sende en koyusu ayın 5inde gözüküyor ama o da tam pik olmamis sanki yumurtlama olmamış gibi 🤷🏻♀️😕
Kubsam Benimkiler bundan da silikti hatta bazı günler hiç 2.cizgi bile yoktu. Ovülasyon testi gercekten geriyor insanı ama ben bunda pik görmeden hamile kalmışım Bugün kan verdim 112 çıktı sonucum. Biz naparsak yapalım o istediği zaman oluyor🤲🏻
Humannrle Betbet98 kuzum hurma poleni çok iyiymiş bu ay sende alsana ben aldım bu ay hasta olursam ondan kullanmaya başlayacam
Kubsam Humannrle aynen öle bende cok şaşırdım beklemediğim bir zamanda çünkü ben bu ay olmuycak yada kaçırdım dedim hani beceremedim test işini felan diye düşündüm.
Betbet98 Humannrle Kuzum nereden aldın kaç TL genelde umreden getirttiremeye çalışın diyorlar ama internette kiler sanırım pek gerçek değilmiş
Humannrle Betbet98 ben bi akrabama Medine’den aldırdım canım inşallah olur ne diyeyim Rabbim nasip etsin inşallah hatta post açtım belki bilgisi olan yazar diye ama kimse görmedi tek bi arkadaş hariç 🙄
Betbet98 Humannrle yaa tüh aldıracagım kimse de yok daha yeni geldi giden arkadaşım:( ne kadara almışlar acaba inşallah şifa olur kuzum nasıl tüketiliyomuş ürünün görselini yükler misin
Humannrle Betbet98 300 E aldık canım, ürün bi kaç güne elime geçince atayım olur mu aşko, yarım kilo balın içine katıyormuşsun regli bitince eşinle beraber başlıyorsun 7 gün yiyorsun sabah akşam aç karnına ama o 7 gün içinde ilişki yok